Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gaf tjedna

Šef diplomacije Gordan Grlić Radman dobio košaru od njemačke kolegice

Berlin: Grli? Radman pokušao poljubiti njema?ku ministricu vanjskih poslova Annalenu Baerbock
Foto: Jörg Carstensen/DPA
1/4
05.11.2023.
u 16:25

On se poljupcem pokušao ulagivati moćnoj njemačkoj kolegici, no dobio je što je i zaslužio – košaru

Ane, de bona da te cmoknem jednom. Ajd, Gogo, ne budali, šta ti je, svi nas gledaju. Ajd, Ane, samo jednom pa ću ti recitirati rusku poeziju...

Dakako, ovo je izmišljeni razgovor između neke Ane i nekoga Goge, ali nešto slično, bar vizualno, dogodilo se u petak u Berlinu, na konferenciji o jačanju i proširenju Europske unije. Kad su se ministri okupili zbog poziranja za zajedničku fotografiju, naš ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman ugurao se pokraj njemačke kolegice Annalene Baerbock i odlučio je poljubiti.

Njemačka ministrica vješto je izbjegla njegove usne, no na snimci koja je postala hit na internetu jasno je da je to učinila s dozom nelagodnosti.

POVEZANI ČLANCI:

Diplomacija ima stroga pravila ponašanja i vladanja, obično se zna tko gdje sjedi, kakav treba biti položaj ruku, kad se govori, kad se šuti, no naš ministar ili ne poznaje ili ne priznaje taj diplomatski bonton. On se poljupcem pokušao ulagivati moćnoj njemačkoj kolegici, no dobio je što je i zaslužio – košaru, i to pred svima.

VIDEO  Grlić Radman o poljupcu s njemačkom ministricom Baerbock

Komentara 6

DU
Deleted user
20:28 05.11.2023.

Pa dokle više pobogu.

SA
sani1
17:17 05.11.2023.

Ma, miči to.

PE
Petarpan1108
10:34 07.11.2023.

Oooo Bože, koje sramote li ...!! Hahahaha 🫢🫢😬🙈

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije