Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IX.IZBORNA JEDINICA

SDP u Lici: Nije HDZ na križnom putu, već cijela Hrvatska

ostojić
VL
29.10.2011.
u 14:53

Osnovna zadaća SDP-a je da svaki radnik može živjeti od svoga rada, poručuju iz SDP-a.

Na turneji kroz IX. izbornu jedinicu, esdepeovci Ranko Osotjić i Ingrid Antičević-Marinović, posjetili su u petak sjever Like, točnije Vrhovine, Otočac i Brinje. Zajednički su na druženju s građanima prisutnima poručili - Ako smatrate da dobro živite – glasajte za HDZ, ako smatrate da ne živite dobro - izaberite program 21.

- Nije HDZ na križnom putu, kako tvrdi Jadranka Kosor, već je na njemu cijela Hrvatska i stoga je nužna uspostava socijalne demokracije i novih gospodarsko-društvenih promišljanja, kazala je Antičević-Marinović u Otočcu. "Osnovna zadaća SDP-a je da svaki radnik može živjeti od svoga rada, a za to je potrebno povećati rast BDP-a, ali i osigurati pravno i općenito društveno okruženje u skladu s europskim normama", zaključila je.

Ostojić se družio s mještanima Brinja koji kažu kako su odlazak mladih i loša zdravstvena skrb glavni problemi toga kraja.
- SDP-ovo rješenje za kvalitetan sustav primarne zdravstvene zaštite u svakom dijelu Hrvatske su Domovi zdravlja jer nije prihvatljivo da građani do najbližeg laboratorija putuju desetke kilometara, kazao je.

Oboje su u Vrhovinama razgovarali o mogućnostima razvoja toga mjesta, a posebice ih je iznenadio podatak da je u Vrhovinama zaposleno samo 20 ljudi.

- Prednosti ovoga kraja čine ga gospodarski samodostatnim i zato je ta brojka nevjerojatna, kazao je Ostojić.
- Za SDP nema nedoumica – zapošljavanje je prioritet. Moramo zaštititi rad i ohrabriti ljude, poručila je Antičević Marinović.

Turneju po IX. izbornoj jedinici esdepeovci nastavljaju i danas posjetom Gračacu i Gospiću.

Komentara 92

KU
kukuriku
15:23 29.10.2011.

zg1,..esdipi-dobar video..-:)

ST
stevica
15:26 29.10.2011.

Dok je sanader bio tu,moglo se reci da je bio posten i kulturan odnos izmedju vladajucih i oporbe.Kako je crevena joka pala sa grene na mjesto sanadera,pocele su svadje,prepucavanja i nekultura bez presedana.Stari ljudi su znali reci,nedorecen covjek ili zena,sa pomanjkanjem inteligencije ikucnog odgoja uvijek i u svakom vide potencijalne neprijatelje.I kad im nitko nista ne govori oni si umisle da se nesto prica protiv njih.To je upravo slucaj sa crvenom jocom,pa zato stalno prica protiv svojih komunista,protiv oporbe,protiv svih.Brzo ce ona via rementinac.

KU
kukuriku
15:16 29.10.2011.

Ostoja-milicajac, bi najradije bija precednik-\"republike-serbska-krajina \"!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije