Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJEM

SDP će podržati Milanovića, ali mora biti njihov kandidat

Zoran Milanović
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
05.05.2019.
u 18:43

Tvrdi to više članova vodstva te stranke s kojima smo razgovarali

Kandidira li se Zoran Milanović za predsjednika države, a naši izvori kažu da je to gotovo sigurna stvar, bez većih problema moći će računati i na potporu SDP-a. Tvrdi to više članova vodstva te stranke s kojima smo razgovarali, ali i koji naglašavaju da bi takav rasplet događaja ipak podrazumijevao i jedan “ustupak” bivšeg šefa stranke. A taj je da će na te izbore ići kao član SDP-a, odnosno da se neće prije isticanja kandidature iščlaniti iz SDP-a, kako se prije nagađalo da bi Milanović mogao učiniti.

– Ako on želi ići kao SDP-ov kandidat, to će u stranci proći bez većih potresa. No ako bi inzistirao da se prije toga iščlani iz stranke i da ide kao nezavisni kandidat s podrškom SDP-a, to bi već bio problem. Izlazak iz stranke znači poruku da nema više ništa sa strankom koja mu je, budimo realni, dala sve. Osim toga, stranka mu ne može odmoći, dapače, može mu biti samo od pomoći i samo sa SDP-om i može dobiti te izbore – kaže izvor iz Predsjedništva SDP-a.

>>Cijeli članak čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u u e-izdanju!

Od ostalih tema izdvajamo

>>Papa: Na Europsu se poput ledene zavjese spustila demografska zima

>>Caster Semenya otvorila polemiku: Što je žena u sportu

>>U 10 godina radna snaga ostarjela

>>Velika nagradna igra Večernjeg lista: 60 aparata za Večernjakov 60. rođendan

Ključne riječi

Komentara 16

BA
barbaizamerike
23:36 05.05.2019.

Bti ce Cirkusa dajte Milanovica da ga malo ismijavamo imam nesto novo o njemu

OK
okolo
21:49 05.05.2019.

zar bit predsjednik bez ikakvih ovlasti nije ponižavajuće za orla (kako se sam prozva) ili kako ga žarko nazva...pastuha

PR
protin
00:15 06.05.2019.

El bahati hahahihihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije