Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pet dana od napada

Sabo uvjeren da će se otkriti istina, istraga ne napreduje

Željko Sabo
Patrik Macek/PIXSELL
16.12.2012.
u 22:35

Glavna tema u Vukovaru i dalje je brutalni napad na gradonačelnikovu suprugu, a kao glavni razlog napada navodi se politika.

Policija do danas nije imala nikakvih novih spoznaja u slučaju razbojstva i brutalnog napada na suprugu vukovarskog gradonačelnika Željka Sabe kao ni o telefonskim prijetnjama njegovoj kćeri.

– Možemo samo reći da radimo sve što je u našoj moći da riješimo slučaj i pronađemo počinitelje – kratak je bio glasnogovornik PU Luka Barunčić.

Sabo je jučer novinarima samo kratko prenio da nema nikakvih novosti te da policija intenzivno radi svoj posao kako bi riješila slučaj.

I pet dana od brutalnog napada Vukovarcima je to najčešća tema. Iako bez ikakvih informacija, vlada gotovo jednoglasno mišljenje da je pozadina napada politika.

– To je sramota i jedna velika mrlja na Vukovaru. Ako netko i ima nešto protiv gradonačelnika, bez obzira na to u kojoj političkoj opciji bio, onda postoje načini da se upozori na to. Tu su Gradsko vijeće, izjave za medije ili pak prijava policiji i Državnom odvjetništvu. Napasti nečiju suprugu i prijetiti djeci je dno dna – najčešće je mišljenje građana koji se nadaju što bržem uhićenju počinitelja i njihovih nalogodavaca.

>>Opet su mi zvali kćer i poručili da se odselimo ili ćemo nositi crninu

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar nekakav
nekakav
07:45 17.12.2012.

a gdje su slike premlaćene supruge? gdje su snimljene prijetnje kćeri? s kojeg broja? malo previše laži, spinova. a bez ijedngo dokaza. sad će netko iz oporbe prijaviti brutalan napad na dijete, koje neće biti snimljeno, nigdje prikazano, jer se djeca ne slikaju i te sliek ne objavljuju. zar ćemo ovome lopovu vjerovati? ne vjeruju mu njegovi, a kamoli ostali. niti jedan susjed nije vidio te maskirane u to doba kod njih.

VU
vuuukovarac
07:24 17.12.2012.

U našem siromašnom i bjednom Vukovaru,bivša vlast je dolazila samo na godišnjice oslobođenja,pokupili su političke bodove i otišli,a za grad heroj ni lipe nisu ostavili. ZNA SE od kuda dolaze prijetnje,zna se. Prokleti neka je HDZ. Siromašni smo već 177 punih godina, nezaposlenost je 58 %

V1
Vinkazeljka 1115
07:19 17.12.2012.

Vukovar je maleni grad,nema milijun stanovnika,upitno je što radi policija,vjerojtno malo,možda je baš netko iz njihovih redova što je indikativno,ostaje pitanje za načelnika policije što se krije iza svega......radi li on svoj posao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije