Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brzo su ga uhvatili

S televizorom u rukama bježao policiji po zagrebačkoj Dubravi

Zagreb: Automobilom usmrtio pješaka i pobjegao, policija blokirala Av. Većeslava Holjevca
Igor Kralj/PIXSELL/Ilustracija
11.12.2022.
u 12:12

Policijski službenici su ga doveli ga u službene prostorije na kriminalističko istraživanje

Zagrebačka policija izvijestila je da je danas oko 2.40 sati u Dubravi, Dankovečkoj ulici, po policijskim službenicima koji su obilazili svoje postajno područje, uočen i uhićen 54-godišnjak, koji je podesnim alatom otvorio limenu kutiju na terasi ugostiteljskog objekta i pritom otuđio televizor.

Nakon što je u daljini uočio policijske službenike 54-godišnjak se dao u bijeg s televizorom u rukama s ciljem da se sakrije u čemu nije uspio, odnosno policijski službenici su ga doveli ga u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Ključne riječi

Komentara 1

JU
juma
12:45 11.12.2022.

Ipak nije bila fer utrka, jer čovjek je trčeći nosio još i televizor. Zato ga treba pustiti na slobodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije