Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI DELINKVENTI

Djevojku sumnjiče za krađu hrane, mladića za krađu televizora

Foto: Pixabay
1/2
08.12.2022.
u 10:40

Tužiteljstvo je tražilo da joj se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. No sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu taj je prijedlog odbio te joj je odredio mjere opreza, odnosno obvezao ju je da se redovito mora javljati policiji.

Djevojka (20) koja se sumnjiči za razbojničku krađu, zbog  toga je ispitana na ODO Gospić. Sumnjiči ju se da je u jednom trgovačkom centru u Gospiću, zajedno sa maloljetnom osobom, uzela veći broj prehrambenih artikala.

Htjela ih je zadržati, a kada su je primijetili zaposlenici trgovačkog centra  koji su je htjeli zadržati do dolaska policije, ona je, kažu u tužiteljstvu uporabila silu prema njima. No ne precizira se o kakvoj se sili radi.

Tužiteljstvo je tražilo da joj se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja  djela. No sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu taj je prijedlog odbio te joj je odredio mjere opreza, odnosno obvezao ju je da se redovito mora javljati policiji.

S druge strane, sudac istrage nije imao  isto razumijevanje za 20-godišnjaka koji je pred njega doveden jer ga se sumnjiči za krađu.

No, on kako se sumnja, nije krao prehrambene artikle, već ga se sumnjiči da je iz jednog trgovačkog centra u Gospiću ukrao dva televizora, ukupno vrijedna 3799 kuna. Mladić je ispitan na ODO Gospić, a sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu mu je odredio istražni zatvor  zbog opasnosti  od ponavljanja djela.  

Ključne riječi

Komentara 1

SH
Shorv600
11:03 08.12.2022.

Istražni zatvor zbog dva televizora a ubojice slobodno šeću po gradovima.Hrvatsko krivosuđe naravno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije