Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatka osveta

S dečkom bila na odmoru u Australiji, slomilo je ono što je otkrila kada su se vratili

Žena i mobitel
Foto: Thinkstock
11.01.2019.
u 09:42

Emily Wilson iz engleskog Leylanda bila je slomljena kada je otkrila da njezin dečko, s kojim je u vezi tri godine, spava s drugom djevojkom, a s njom se i dopisivao dok je par bio na putovanju u Australiji

Da varati nije lijepo, vjerojatno je naučio jedan mladić koji je prevario svoju dugogodišnju djevojku, a koja mu se, kada je doznala što je učinio, odlučila osvetiti.

Emily Wilson iz engleskog Leylanda bila je slomljena kada je otkrila da njezin dečko, s kojim je u vezi tri godine, spava s drugom djevojkom, a s njom se i dopisivao dok je par bio na putovanju u Australiji.

Emily je, naime, otkrila da se dopisuju cijelo vrijeme dok je on na putu s njom, a ljubavnici je slao poruke kako mu nedostaje i da jedva čeka da je vidi.

No, ona je njegovu nevjeru odlučila podijeliti s cijelim svijetom, piše Mirror.

Na svojem Twitter profilu podijelila je cijelu prepisku njezina dečka i njegove druge djevojke uz poruku:

– Zamislite da idete na odmor u Australiju na mjesec danas s dečkom s kojim ste u vezi tri godine pa doznate, kada ste se vratili, da je on spavao s nekom drugom noć prije nego što ste otišli i dopisuje se s njom cijelo vrijeme dok leži pokraj vas u krevetu.

U porukama je mladić djevojci poručio da mogu biti zajedno kada se vrati s odmora te da mu nedostaje.

– S Emily sam samo prijatelj i ništa se neće dogoditi između nas. Obrisat ću sve njezine slike kad dođemo kući i neću je više viđati, vjeruj mi, ne moraš se brinuti – napisao je on ljubavnici iako se prema svojoj djevojci ponašao kao da mu je jedina.

No nije očekivao da će njegova djevojka pronaći poruke, a još manje da će ih javno objaviti. Idući put bit će sigurno pametniji.

>> Pogledajte šokantne situacije koje je snimila nadzorna kamera

Žena i mobitel
1/29
Ključne riječi

Komentara 6

OB
ObrenM
11:20 11.01.2019.

Izgleda da su se i komentatori umorili kritizirati ovaj pisani talog.

ZN
Znakovljenagrbu
13:34 11.01.2019.

Ništa cura, ništa djevojka. Obje su ljubavnice, jer za zakonitu ženu, ovaj balvan, nema nijednu. Dvije ljubavnice se našle svađat oko jednog priležnika. Bljak.

ST
stankaborosak79
12:46 11.01.2019.

to mu nije trebalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije