Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

S dečkom bila na odmoru u Australiji, slomilo je ono što je otkrila kada su se vratili

Emily Wilson iz engleskog Leylanda bila je slomljena kada je otkrila da njezin dečko, s kojim je u vezi tri godine, spava s drugom djevojkom, a s njom se i dopisivao dok je par bio na putovanju u Australiji
11. siječnja 2019. u 09:42 6 komentara 8118 prikaza
Žena i mobitel
Foto: Thinkstock

Da varati nije lijepo, vjerojatno je naučio jedan mladić koji je prevario svoju dugogodišnju djevojku, a koja mu se, kada je doznala što je učinio, odlučila osvetiti.

liže zvono Zašto je to radio? Nadzorna kamera obiteljske kuće snimila jezivu scenu koja je trajala čak tri sata

Emily Wilson iz engleskog Leylanda bila je slomljena kada je otkrila da njezin dečko, s kojim je u vezi tri godine, spava s drugom djevojkom, a s njom se i dopisivao dok je par bio na putovanju u Australiji.

Emily je, naime, otkrila da se dopisuju cijelo vrijeme dok je on na putu s njom, a ljubavnici je slao poruke kako mu nedostaje i da jedva čeka da je vidi.

No, ona je njegovu nevjeru odlučila podijeliti s cijelim svijetom, piše Mirror.

Na svojem Twitter profilu podijelila je cijelu prepisku njezina dečka i njegove druge djevojke uz poruku:

– Zamislite da idete na odmor u Australiju na mjesec danas s dečkom s kojim ste u vezi tri godine pa doznate, kada ste se vratili, da je on spavao s nekom drugom noć prije nego što ste otišli i dopisuje se s njom cijelo vrijeme dok leži pokraj vas u krevetu.

Prevarena osveta Otkrila da ju vara pa iskoristila proslavu svog rođendana da ga ponizi

U porukama je mladić djevojci poručio da mogu biti zajedno kada se vrati s odmora te da mu nedostaje.

– S Emily sam samo prijatelj i ništa se neće dogoditi između nas. Obrisat ću sve njezine slike kad dođemo kući i neću je više viđati, vjeruj mi, ne moraš se brinuti – napisao je on ljubavnici iako se prema svojoj djevojci ponašao kao da mu je jedina.

No nije očekivao da će njegova djevojka pronaći poruke, a još manje da će ih javno objaviti. Idući put bit će sigurno pametniji.

>> Pogledajte šokantne situacije koje je snimila nadzorna kamera

Žena i mobitel
1 / 29
Iako ih nitko ne bi očekivao, brojne nevjerojatne situacije snimljene su kamerom te su zbog toga postale hit na internetu. Neki su prizori smiješni, a mnogi jezivi. U nastavku ih se prisjetite.
Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • Znakovljenagrbu:

    Ništa cura, ništa djevojka. Obje su ljubavnice, jer za zakonitu ženu, ovaj balvan, nema nijednu. Dvije ljubavnice se našle svađat oko jednog priležnika. Bljak.

  • ObrenM:

    Izgleda da su se i komentatori umorili kritizirati ovaj pisani talog.

  • stankaborosak79:

    to mu nije trebalo