Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PO PRISTUPAČNIM CIJENAMA

Ryanair objavio raspored za zimsku sezonu s preko 404.000 sjedala za hrvatske turiste

Ryanair drasti?no reže linije iz Zagreba?
Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL
1/3
12.07.2023.
u 12:33

Tako hrvatski putnici svoj godišnji odmor mogu provesti na jednom od Ryanairovih uzbudljivih odredišta uz cijenu avionske karte od 29,99 €, dostupne na internetskim stranicama

Europski zračni prijevoznik Ryanair objavio je najveći zimski raspored letova do sad s više od 404 tisuće sjedala za hrvatske turiste koji žele za vrijeme zimskih praznika otputovati. Od kraja listopada 2023. do kraja ožujka 2024., Ryanair nudi šarolik izbor- od skijanja, božićnih sajmova diljem Europe do toplijih krajeva po pristupačnim cijenama.

Tako hrvatski putnici svoj godišnji odmor mogu provesti na jednom od Ryanairovih uzbudljivih odredišta uz cijenu avionske karte od 29,99 €, dostupne na internetskim stranicama, stoji u priopćenju. "Primili smo veliku količinu zahtjeva za raspored letova za zimu ’23 od kupaca koji su se rano prijavili i koji su željeli biti ispred jata i rezervirati let Ryanaira za svoje bijeg zime ’23. Bilo da se želite malo upiti na suncu, spustiti se na skijaške padine ili uživati ​​u prazničnoj sezoni u jednom od europskih gradova koji oduzimaju dah, nećete biti razočarani nenadmašnim izborom vrhunskih skijališta, božićnog sajma, sezonske kupovine i zimskog sunca destinacije koje nudimo po najnižim cijenama u Europi", kazala je Alicja Wójcik-Gołębiowska iz Ryanaira.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO: Turistička patrola - Vrsi Mulo

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije