Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak prijevoznika

Ryanair će povezati Osijek i London s četiri leta tjedno

Ryanair drasti?no reže linije iz Zagreba?
Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL
1/3
08.03.2023.
u 14:54

Iz Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije poručuju kako prepoznaju potencijal koji Zračna luka Osijek ima za razvoj cijele regije te su napravili sve potrebne predispozicije kako bi omogućile povratak Ryanair letova u Zračnu luku Osijek.

Ryanair vraća se u Slavoniju, i to pokretanjem nove linije za London iz Zračne luke Osijek u ljeto. Predviđena su četiri leta tjedno. S povratkom Osijeka u red letenja, i to prvi put od 2016. godine, Ryanair će letjeti do/iz sedam zračnih luka u Hrvatskoj.  

- Kao europski zračni prijevoznik broj 1, Ryanair ovog ljeta sa zadovoljstvom najavljuje povratak u Zračnu luku Osijek, s jednom novom linijom do Londona Stansted, koja započinje 2. lipnja. Ryanair će za ljeto ove godine letjeti iz sedam hrvatskih zračnih luka, nudeći hrvatskim korisnicima i posjetiteljima još više izbora za njihov ljetni odmor po najnižim cijenama zrakoplovnih karata u Europi. Kako bismo proslavili Ryanairovu novu liniju Osijek – London za ljeto 2023., pokrećemo posebnu prodaju sjedala s cijenama od samo 29.99 eura za putovanja između lipnja i listopada, koja se moraju rezervirati do ponoći 10. ožujka na Ryanair.com - najavila je Alicja Wójcik Gołębiowska iz Ryanaira, direktorica za CEE i Baltik.

Iz Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije poručuju kako prepoznaju potencijal koji Zračna luka Osijek ima za razvoj cijele regije te su napravili sve potrebne predispozicije kako bi omogućile povratak Ryanair letova u Zračnu luku Osijek.

Ključne riječi

Komentara 2

PV
prcko.vita
18:20 08.03.2023.

Dobro je. Da imaju kako dolaziti ova sirotinja, ovi gastarbajteri Englezi i Irci, koji rade u svojim matičnim zemljama za 700 eura mjesečno. Samo neka malo bolje uče Hrvatski jezik, lakše će naći posao u Slavoniji.

BL
blekpanther
17:55 08.03.2023.

Da su oni išta prepoznali nebi nikad ukinuli liniju Basel- Osijek i obrnuto koja je bila uvjek popunjena 80% ali trebalo je ucjenjivat Mađare!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije