Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKTIVIRANA PROTUZRAČNA OBRANA

Ruski grad Rostov pod napadom? Šire se brojne snimke

Foto: Screenshot
1/5
03.01.2023.
u 23:44

Dopisnik KyivPosta Jason Jay Smart napisao je na Twitteru da ruske snage koristile protuzračnu obranu kako bi zaštitile grad od ukrajinskih raketa.

Na društvenim mrežama pojavile su se snimke koje navodno prikazuju ruski grad Rostov pod napadom te da je zbog toga uključena protuzračna obrana.

 

Dopisnik KyivPosta Jason Jay Smart napisao je na Twitteru da ruske snage koristile protuzračnu obranu kako bi zaštitile grad od ukrajinskih raketa.

 

 

Napominjemo, u ovom trenutku nema službenih neovisnih informacija o ovome napadu.

Komentara 2

Avatar Dars
Dars
08:36 04.01.2023.

Rusi povucite se i završite rat!!

Avatar southman
southman
07:03 04.01.2023.

Ukrajina i Rusija su u ratu. Dakle svi ciljevi osim civilnih su ratno prihvatljivi na cijelom području obje zemlje. Ovo je samo početak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije