Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijenos prekinut

VIDEO Nevjerojatna snimka: Javljao se uživo u emisiju kada mu je iza leđa eksplodirala raketa

Rat u Ukrajini
Foto: Reuters
1/3
03.01.2023.
u 14:48

Svega nekoliko metara iza leđa francuskog novinara, koji se javljao uživo za televiziju TMC iz Monaka, eksplodirala je raketa. U incidentu nitko nije ozlijeđen, a prema pisanju talijanskih medija raketa je ruska.

Prilikom javljanja uživo, iza leđa francuskog novinara je eksplodirala raketa, a prijenos je prekinut. Nedugo zatim javio se telefonom, neozlijeđen. Raketa je pogodila lokalno klizalište u Kramatorsku, u oblasti Donbas. Talijanski mediji navode da se radi o ruskom projektilu. U studiju je tijekom prijenosa bio prisutan i francuski ministar ekonomije Bruno Le Maire. U obližnjoj Hersonskoj oblasti sukobi i dalje traju, a iz Kijeva javljaju kako je ubijeno 500 nedavno mobliliziranih ruskih vojnika, iako to nije moguće neovisno potvrditi. Zelinski također navodi kako Rusija planira dugotrajne napade iranskim bespilotnim letjelicama u nadi da će iscrpiti Ukrajinu.

Donbasu se sprema i posjet Vladimira Putina jer je ta regija nakon referenduma održanih u rujnu, smatra, dijelom Rusije.

>>VIDEO: Problemi s prvim danima eura? 'Meni su jučer u tri navrata vratili kune za kusur'

Komentara 1

TE
Teig1
22:23 03.01.2023.

Poligon za bilo kakvo oružje. Kakva članica kakvi bakrači!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije