Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBAR SUSJED

Rovinjski političar spriječio provalu: Nije mu ovo prvi puta

'03.02.2009., Rovinj - Grad Rovinj. Photo: Zarko Basic/Poslovni dnevnik/PIXSELL'
Foto: 'Zarko Basic/PD/PIXSELL'
1/4
02.09.2019.
u 18:08

Nakon što je ulovio provalnice, susjed mu je pomogao da ih zadrži sve do dolaska policije.

Gradski vijećnik grada Rovinja Emil Nimčević spriječio je krađu iz susjedovog stana. 

Vraćajući se iz s djetetom kući, primijetio je dvije mlade žene u prizemlju koje je pitao tko su i što traže. Dobio je odgovor na talijanskom jeziku kako traže apartman, no kako kuća nema oznaku za iznajmljivanje i s obzirom na čudno ponašanje, pogledao je u smjeru vrata susjedovog stana. Vidio da je brava razbijena pa je ulovio provalnice. 

One su počele tražiti pomoć, tvrdeći da ih siluje.
       
- Srećom, u tom trenutku i susjed je priskočio u pomoć, te mi je pomagao da ih zadržimo do dolaska policije", rekao je Nimčević, direktor Strukovne škole Eugena Kumičića i gradski vijećnik, kojeg su prijatelji prozvali "rovinjski Spiderman", piše Glas Istre. 

Ovo mu nije bilo prvo dobro djelo po kojem je postao poznat u javnosti. On je ove zine spasio život čovjeku na malonogometnom turniru. 

Ključne riječi

Komentara 1

TO
toljaga22
21:42 02.09.2019.

Koje kuje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije