Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ravnatelj Klaićeve

Roditelji pokrenuli peticiju podrške dr. Bahtijareviću

Zoran Bahtijarević
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/4
01.02.2018.
u 08:50

Ministru zdravlja roditelji su uputili apel da se ne odrekne ravnatelja koji je od Klaićeve napravio uzornu kliniku.

Uz potpis “zahvalni roditelji i djeca iz Klaićeve” pokrenuta je peticija za prikupljanje potpisa podrške dr. Zoranu Bahtijareviću, ravnatelju nacionalne dječje bolnice koji se neće javiti na nedavno raspisani natječaj s obzirom na to da ne ispunjava formalne uvjete.

Konkretno, cijenjeni liječnik i ravnatelj Klaićeve nema status docenta ili profesora, što je prijašnjim izmjenama bolničkog Statuta uvršteno kao jedan od uvjeta za ravnatelja te bolnice. Dva je puta molba za suglasnost za izmjenu tog uvjeta poslana Ministarstvu zdravstva odakle, međutim, nije došao nikakav odgovor.

Zoran Bahtijarević
1/5

– Kao roditelji koji su se u Klaićevoj bolnici susreli s dobrotom i predanim radom ovog čovjeka, doktora i ravnatelja, odlučili smo pokrenuti inicijativu prikupljanja potpisa podrške, kao apel ministru Milanu Kujundžiću da se ne odrekne ravnatelja koji je u kratkom roku od Klaićeve kao bolnice slučaj napravio uzornu kliniku u kojoj djeca i roditelji osjećaju sigurnost – dio je iz peticije roditelja koji potpise prikupljaju na stranici peticija24.com.

Peticija i apel ministru način je, piše u tekstu peticije, da roditelji daju podršku dr. Bahtijareviću.

Komentara 12

SX
sudbina x
10:16 01.02.2018.

Gamad, kako sad nakon toliko godina uspješnog vođenja bolnice čovjek odjednom nije kompetentan...? Naravno sad na čelo dolazi školovani uhljeb koji pojma nema...

Avatar southman
southman
09:33 01.02.2018.

A tko je izmjenio Statut ???

LE
LELA56
11:49 01.02.2018.

MINISTRE KUJUNDŽIĆU, POD HITNO DAJTE OSTAVKU, JER VI NISTE ČOVJEK A NI LIJEČNIK. VI STE UHLJEB U DUBOKOJ FOTELJI. Očigledno vam se dr. Bahtijarević zamjerio, jer se bori za zdravlje djece i njemu je svaki život bitan, dok vama su životi djece i ostalih nebitni. Molim vas, ODLAZITE VEĆ JEDNOM.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije