Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOR ZBOG PROMETNOG PREKRŠAJA

VIDEO Zatvorski čuvari nisu joj vjerovali: Žena (27) se porodila na podu prljave ćelije

rađanje
Foto: Youtube
12.02.2017.
u 18:15

Jessica Preston u zavoru je završila jer su je ulovili da vozi bez vozačke, a nije imala novca da plati kauciju

Žena koja je u zatvoru završila zbog prometnog prekršaja, porodila se na na podu zatvorske ćelije jer joj čuvari nisu vjerovali da ima trudove.

Jessica Preston (27) bila je u osmom mjesecu trudnoće kad su je priveli u okružni zatvor Macomb u Detroitu, u američkoj saveznoj državi Michigan. U krimen joj je stavljena vožnja bez oduzete vozačke dozvole.

Snimka iz zatvorske ćelije prikazuje dramatičan trenutak rađanja na prljavom podu. Prestonova je u zatvoru završila jer nije imala 10.000 dolara kaucije, čime bi si platila privremenu slobodu do suđenja, zakazanog za pet dana.

Posljednjeg dana boravka u zatvoru uhvatili su je trudovi i ona je počela moliti osoblje da je hitno odvezu u bolnicu. Nisu je poslušali i evo što se dogodilo.

>> Pedofil se žali na presudu, tvrdi da je djevojčica silovala njega

>> Da je rodila u zatvoru, sinčić bi bio s njom

Komentara 1

LU
luftbrenzer
11:08 13.02.2017.

Dakle, ludost počinje već u startu. Zatvoriti trudnicu zbog bagatelnog prekršaja, krajnja je bedastoća, a onda slijedi horor nastavak sumanute pravosudne storije. No Amerika je takva spram svojih (i svih drugih) građana, bezosjećajna i nemilosrdna. Gospođa je još dobro prošlaa jer su njeno ponašanje mogli protumačiti kao ugrozu ploicije i ustrijeliti je bez pardona. To im ne bi bilo prvi puta da ustrijele dijete, starca, bolesnika, teškog invalida..... Tito je davno znao reći da se ne treba uvijek držati slova zakona kao pijan plota. Izgleda da to nije doprlo do ušiju Amerikanaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije