Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voće, žitarice...

Rimac pokazao hranu u firmi pa nasmijao odgovorom na pitanje: 'Ima li kobasica?'

Mate Rimac
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
02.02.2022.
u 09:38

Korisnik se nadovezao kako se pitanjem samo našalio te kako zna da Mate ne konzumira meso

Svježe raznovrsno voće, žitarice i napitci fokus su objave Mate Rimca na Facebooku. Nizom fotografija pohvalio je svoju tvrtku i pokazao proizvode koji se nalaze u uredskoj kuhinji. 

''Jedna od prednosti rada u Rimac Grupi. Svaki ured je dva do tri puta tjedna opskrbljen svježim i kvalitetnim voće, povrćem, žitaricama i drugim lijepim stvarima'', napisao je Rimac. 

Mnogi su ga pohvalili te naveli kako je to odličan pokazatelj da brine o zaposlenicima. S druge strane, bilo je i onih koji su se upitali ima li mesnih proizvoda. 

"Ima li kobasica?" upitao je tako jedan korisnik, na što mu je Rimac kratko odgovorio: "Ne." Matin komentar mnoge je nasmijao, a korisnik se nadovezao kako se pitanjem samo našalio te kako zna da on ne konzumira meso. Naime, Mate Rimac je vegan.  

Foto: screenshot/Facebook

Ipak, još je nekolicina korisnika komentirala njegovu objavu na sličan način. 

"Nema bez pancete ništa, to ti je k'o auto bez struje", "Zar od svih stručnjaka iz cijelog svijeta koji rade u firmi nema nikog tko voli kobase?", "Daj adresu da vam pošaljem malo čvaraka, pršuta, sira i kruha pomrijet ćete od gladi... Kako itko na ovom zelenilu uopće može raditi", stoji u komentarima. 

Ključne riječi

Komentara 15

ST
stefj
10:26 02.02.2022.

He, he, vege aktivizam. Ako ja ne jedem meso, neće nitko...

Avatar Le-Freak
Le-Freak
09:51 02.02.2022.

Sve ga mos pitati uvijek ostaje kulturan i kool. Samo ga ne pitaj za kobase, tu mu padne mrak na oci. 😄

Avatar StormRaider95
StormRaider95
11:02 02.02.2022.

Ok, lijepe stvari. Ali gdje su ukusne stvari?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije