Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
često se testira

Rimac opisao neugodno iskustvo: 'Testirao sam se i dobio infekciju sinusa'

Mate Rimac
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
20.05.2021.
u 14:57

Pretpostavljam da ću sada smanjiti broj putovanja i PCR testiranja dok ovo ludilo ne završi, zaključio je

Direktor poduzeća Rimac Automobili d.o.o. Mate Rimac na svom je Facebook profilu opisao neugodno iskustvo koje je imao prije nekoliko dana s testiranjem na koronavirusa. Kako je naveo, nakon testiranja dobio je infekciju sinusa. 

- Prvo, da pojasnim, suprotnost sam antivakserima i teoretičarima zavjere. Vjerujem u znanost, podatke i da su cjepiva promijenila tijek povijesti nabolje. Budući da još uvijek moram puno putovati, moram raditi PCR testove prilično često. Mislim da sam već više od 20 puta. Iako neki ljudi to ne mogu podnijeti, za mene to nikad nije bio problem i nikada do sada nisam imao problema. Prije nekoliko dana sam se testirao i istog dana dobio infekciju sinusa. Prilično je jasno da je to izravni rezultat testiranja jer je osoba koja je izvodila test, zahvatila samo desnu nosnicu. Ne sjećam se jesam li ikada ranije imao infekciju sinusa, ali ovaj put sam to odmah znao jer sam svega nekoliko sati kasnije dobio vrlo jasne simptome, naveo je i kako simptome nabrojao bol ispod i iza desnog oka, pritisak u glavi u glavobolju.

- Dakle, pretpostavljam da postoji šansa da gadne stvari iz nosa mogu dovesti do infekcije ako se nađu u šupljini sinusa. Ovo stvarno crpi energiju - tijelo vam signalizira da ostanete u krevetu. Nažalost, uhvatilo me u trenutku kad si ne mogu priuštiti da ne idem raditi pa je stvarno glupo. Pretpostavljam da ću sada smanjiti broj putovanja i PCR testiranja dok ovo ludilo ne završi, zaključio je te svoje pratitelje na Facebooku upitao jesu li imali slično iskustvo. 

Komentara 21

VL
_________
18:55 20.05.2021.

Ludilo, da, dobro je rekao.

SJ
Sve je uzalud
18:08 20.05.2021.

.........pa u tim vatiranim ražnjičima može biti i Covida.........zašto ne..............biznis je biznis........

MM
Marljivi mrav
15:13 20.05.2021.

Eto... ništa više ne treba napisati... svi se cjepite pa nebute trebali čaćkat noseve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije