Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESLATKI GOSTI

Rijedak prizor na terasi: Zadivljeno ih je gledala, no nije se usudila izaći iz kuće

Foto: Screenshot
03.08.2020.
u 09:05

Na terasu žene iz SAD-a došla je ženka risa s pet mladunaca koji su uživali ondje čak četiri sata

Umjetnica Kathy Maniscalco iz Sante Fea u američkoj saveznoj državi New Mexico ugodno se iznenadila kada je vidjela što se nalazi na njezinoj terasi, no nije baš imala hrabrosti izaći van.

Na terasu je, naime, došla ženka risa s pet mladunaca. Kraj majke su se nalazila tri risa, dok su se druga dva popela na grede.

Mladi risevi veselo su trčkarali po trijemu, a u jednom trenutku legli su kraj svoje majke i počeli je dojiti. Nakon što su se dobro najeli, nastavili su se igrati.

(Bobcat mama and 3 babies- On our front porch in Santa Fe, 15 mins out of town, in Eldorado at Santa Fe) Finishing their feeding 😋 Omg!! Adorable! ❤️❤️❤️ The jays are squawking up a storm.

Objavljuje Kathy ManiscalcoUtorak, 7. srpnja 2020.

– Nisam mogla vjerovati da sam samo nekoliko centimetara od njih. Bio je to predivan trenutak, a njima nije smetalo što sam ih snimala i fotografirala – ispričala je vlasnica kuće.

Kaže kako su divlje mačke njezin dom napustile tek nakon četiri sata.

Bobcat mama with 3 of 5 kittens on our wall. The other 2 were up in the portal 🤣 John took this one. Awesome! ❤️😺 This might be a future painting!!!

Objavljuje Kathy ManiscalcoUtorak, 7. srpnja 2020.
Ključne riječi

Komentara 4

MT
mtintilinic
09:55 03.08.2020.

"I počeli je dojiti"? Valjda je ona počela dojiti njih! "Novinari"...

Avatar Edgedancer
Edgedancer
11:29 03.08.2020.

Ajme što su slatki

DU
Deleted user
12:03 03.08.2020.

Savršeno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije