Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav ipak jača

Renata (42) se preselila Erwinu (14) i živjet će s njegovom majkom

par
Arhiva
26.11.2010.
u 21:13

Tek će se vidjeti hoće li ova najneobičnija ljubavna priča Austrije doista imati sretan završetak

Pod naslovom “Sekstrenerica u stečaju” i podnaslovom “…i seli se svom ljubavniku (14). Mora li je on sada financirati?“, austrijski dnevni list Österreich piše da je Hrvatica Renata Č. (42) bankrotirala. Ona je postala poznata nakon što je nedavno na sudu u Bečkom Novom Mjestu osuđena na 22 mjeseca zatvora, s rokom kušnje od tri godine, zbog seksa sa 13-godišnjim dječakom. Isti izvor navodi da je 42-godišnja bivša rukometna trenerica, u čijem je klubu trenirao i njezin tada 13-godišnji ljubavnik Erwin U., financijski potpuno propala te je morala prijaviti stečaj svog sportskog dućana u Bečkom Novom Mjestu. Stečajni postupak otvoren je 22. studenoga, a vjerovnici svoja potraživanja mogu prijaviti kod mjerodavnih tijela do 18. siječnja 2011.

Neobična ljubav

List piše da će se tek 1. veljače 2011., za kada je zakazana prva rasprava, znati više o tome komu je sve dužna bivša rukometna trenerica i stvaran iznos njezina duga. Problemi Hrvatice, koja godinama živi u Austriji, ali nema austrijsko državljanstvo, s pravosudnim tijelima još su više, ne samo emocionalno, zbližili neobičan ljubavni par, piše Österreich. List također tvrdi da se Renata napokon preselila svome sada 14-godišnjem ljubavniku koji stanuje s majkom.

“Ugovor o najmu automobila, koji je u srijedu sklopila u Bečkom Novom Mjestu, snažno govori tomu u prilog. U tom je ugovoru, naime, Renata napisala adresu stanovanja Erwina U., a ne svog bivšeg supruga Milivoja Č. (47), kod kojeg je i dalje službeno prijavljena”, doznaje austrijski dnevnik.

List dodaje kako treba pričekati hoće li ova najneobičnija ljubavna priča Austrije doista imati sretan završetak s obzirom na Renatinu sudsku kaznu, stečaj njezine tvrtke te život s mladim ljubavnikom pod istim krovom s njegovom majkom.

Spavao sa 13 godina

Rukometna trenerica potkraj prošle godine započela je vezu s Erwinom. U veljači ove godine, pet mjeseci prije nego što je dječak napunio 14 godina, par je spavao zajedno. Dječak se o zabranjenoj ljubavi povjerio očuhu, koji je Renatu odmah prijavio policiji. Renata, majka dviju kćeri, od kojih jedna ima 14, a druga 19 godina, odmah je dobila otkaz u rukometnom klubu u kojem je radila kao trenerica. Erwinova majka, za razliku od očuha, odobrava njihovu ljubav, iako i sama priznaje da joj je dugo trebalo da prihvati tu vezu. Sada Renatu još treba prihvatiti i u svojoj kući, ispijati kavu s njom, praviti joj doručak, družiti se s “nevjestom”...

Ključne riječi

Komentara 18

OB
-obrisani-
21:25 26.11.2010.

Odvratno i bolesno, fujjjjjjjjjjjjjjjj.Ovdje se nezna ko je bolesniji jedan od drugoga a i lud su Austrijanci koji dozvoljavaju PEDOFILIJU.

OB
-obrisani-
21:42 26.11.2010.

Ma valja ih pustiti malo na miru-i raspast će se sami od sebe..

Avatar Ledeni
Ledeni
21:50 26.11.2010.

pi pi pi pi ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije