Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav ipak jača
Povratak na članak

Renata (42) se preselila Erwinu (14) i živjet će s njegovom majkom

Tek će se vidjeti hoće li ova najneobičnija ljubavna priča Austrije doista imati sretan završetak

Komentari 18

Avatar Ledeni
Ledeni
21:50 26.11.2010.

pi pi pi pi ..

VL
OB
-obrisani-
21:25 26.11.2010.

Odvratno i bolesno, fujjjjjjjjjjjjjjjj.Ovdje se nezna ko je bolesniji jedan od drugoga a i lud su Austrijanci koji dozvoljavaju PEDOFILIJU.

VL
OB
-obrisani-
21:42 26.11.2010.

Ma valja ih pustiti malo na miru-i raspast će se sami od sebe..

VL
DU
Deleted user
21:43 26.11.2010.

neka se vole.zašto ne ?osim toga i dečko od 14 godina svakako nije dijete.danas se djeca jako brzo razvijaju.

VL
OB
-obrisani-
22:33 26.11.2010.

\"Tek će se vidjeti hoće li ova najneobičnija ljubavna priča...\" nije to \"najneobičnija ljubavna priča\", nego najobičnija pedofilska priča...

VL
OB
-obrisani-
22:51 26.11.2010.

26.11.2010. u 21:43h corbendallas je napisao/la: neka se vole.zašto ne ?osim toga i dečko od 14 godina svakako nije dijete.danas se djeca jako brzo razvijaju. -------------------------------------------------------------------------------- HAHAHA koja glupost, vidi se koliko je ZREO , naso babu od 42g. kojaoja mu moze bit mama i za tebe je to zrela osoba.Danas mladi se razvijaju samo fizicki rano a malo je koji i psihicki razvijen, ni ti koji si ovo nisi sazreo gad si ovakvu glupost napiso i kad odobravas PEDOFILIJU. On nije decko vec jos uvjek djete, balavac, tek kad bude bio 18 onda ce bit decko, po tebi je on zreo posto je probo sex sa starom kokoskom, sad je sigurno netko i nesto BRAVO SVAKA CAST.

VL
OB
-obrisani-
04:52 27.11.2010.

Renata ta je u svojoj cetrdesetdrugoj godini zivota i mogla bi biti mama Erwinu, sto je prije svega sramota za familiju i drustvo u kojem zive. Erwin je momak koji za sada vidi samo dobar sex i cari u kojeg je Erwina uvela Renata, kojoj su ovo zadnje godine za osobno zadovoljavanje. Zar mislite da Erwin bude vise od godinu ili dvije sa Renatom, pa tko bi sevio staricu od pedeset godina a momak bude tek dvadeset i dvije. A tek kada dojdu problemi koji se pojavljivaju kod zena u cetrdesetima, Erwin bude skako kroz prozor glavom bez obzira. Da li vi mislite da se Erwin bude nosio sa ovom problemima sa zenom u cetrdesetima i bolestima koje najcesce dolaze kod istih; upala slijepog crijeva, sindrom iritabilnog kolona, bolne ovulacije, PMS (predmenstrualni sindrom), menstrualni grcevi, izvanmatericna trudnoca, upalna bolest zdjelice, ciste jajnika, fibroidi, endometrioza, infekcije mokracnog sustava, bubrezni kamenci, intersticijski cistitis (IC), spolno prenosive bolesti, prolaps, prosirene vene u zdjelici, oziljkasto tkivo, vulvodinija, bol tijekom seksa i kronicna bol u zdjelici. Dajte sansu Erwinu, bude momak skakao kroz prozor kako sam vec rekao. ne bude se Erwin nosio sa svim ovim problemima sa zenom u cetrdesetim godinama. Sjetite se price iz Seattle, Washington State izmedju uciteljice i ucenika, koji su imali dvoje djece i momak je ostavio istu Gospodju poslije samo godinu dana za svoju vrsnjakinju

VL
LI
liooon
07:01 27.11.2010.

koji su ovo ludjaci svi skupa,,,jedini normalan u toj skupini je izgleda ovaj Ocuh koji je sve prijavil policiji,,,,, Erwin je premlad da bi mogel sam dokuciti u kakvu se pizdariju upusta ,,,njegova glupa mama koja je Renati dopustila da se cak i doseli u njenu kucu nije isto za nis drugo nego da skup s tom pedofilkom posjeti Psihijatra.... daj vecernji postedi nas ovakvih idiotarija,,,gadi mi se to ,,,,, bljak

VL
SV
svnedjelja
09:37 27.11.2010.

hehehehehe pa ima puno bosanki i srbijanki sa hrvatskom putovnicom hehehehehe

VL
M1
marin_11
10:36 27.11.2010.

Ovaj tekst Snježane Herak gdje ona jedan slučaj pedofilije proglašava \"neobičnom ljubavnom pričom \" je potpuno u skladu s svjetonazorom njenih poslodavaca Austrijanaca i njihovog zemljaka , monstruma Josefa Fritzla. Zbog ovakvih \"slatkih ljubavnih pričica\" gdje se morbidno i bolesnono proglašava normalnim i doslovno komentira sa simpatijom se i događaju razni Josefi. I onda će se ta ista Snježana dvolično zgražati !!!

VL
ZA
zagica
14:11 27.11.2010.

Tvoj bi komentar nosio tezinu da nisi odmah krenuo/la s vrijedjanjem: \"baba\"; \"stara kokoska\", \"gad\" itd. Naravno da zena treba snositi kaznu za seks s maloljetnikom; koliko god je decko \"razvijen\", ocito mu najvise rade hormoni (sto je njegov ocuh prepoznao).

VL
ZA
zagica
14:13 27.11.2010.

27.11.2010. u 14:11h zagica je napisao/la: Tvoj bi komentar nosio tezinu da nisi odmah krenuo/la s vrijedjanjem: \"baba\"; \"stara kokoska\", \"gad\" itd. Naravno da zena treba snositi kaznu za seks s maloljetnikom; koliko god je decko \"razvijen\", ocito mu najvise rade hormoni (sto je njegov ocuh prepoznao). -> to se odnosi na bubitomov komentar

VL
OB
-obrisani-
16:03 27.11.2010.

Pa stvarno mislim! Do kad će se ovaj pedofilski slučaj provlačiti kroz novine i biti tretiran kao romatična sapunica! Pedofilija je kažnjiva i zakonom zabranjena ne bez veze! Ne mogu vjerovati da VL sebi to dopušta!

VL
SI
sinaj
20:21 27.11.2010.

lschmidt je napisao/la: Pa stvarno mislim! Do kad će se ovaj pedofilski slučaj provlačiti kroz novine i biti tretiran kao romatična sapunica! Pedofilija je kažnjiva i zakonom zabranjena ne bez veze! Ne mogu vjerovati da VL sebi to dopušta! ____________________________________________________ E, pa sad ti je možda malo jasnija moja tvrdnja o tome kako se mediji odnose prema svećenicima pedofilima, a kako prema ostalim pedofilima. Romansa iz bajke.

VL
OB
-obrisani-
00:25 28.11.2010.

26.11.2010. u 21:43h corbendallas je napisao/la: neka se vole.zašto ne ?osim toga i dečko od 14 godina svakako nije dijete.danas se djeca jako brzo razvijaju. ---------------------------------------------------------------------- Ako se razvijaju kao ti onda će ostati problem jer vidim da tebi nikakoo ne ulazi u glavu činjenica da je on još djete makar mu genitalije proizvode spermu! Davnih dana se mislilo da je to dovoljno za brak !

VL
OB
-obrisani-
19:58 28.11.2010.

Koja je starija ? Renata ili Erwinova majka ? 100kn na Renatu.....

VL
OB
-obrisani-
12:41 29.11.2010.

Me definitivno ne kapiram kako pravosuđe ne reaguje i strpa je u prdekanu i to zajedno sa ovom nazovi novinarkom ali očigledno simpatizerkom pedofilije kada su žene u pitanju, da je kojim slučajem muškarac od 42 godine samo zavodio klinkuu od 14 do sada bi ležao negde u zatvoru sav unakažen i ispljuvan !

VL
KA
karambita
15:51 22.12.2010.

Sta ste se razgalamili, svi zaboravljate kad ste bili klinci da ste mastali o starijim susjedama, tetama i sl.....mislili ste, uf, samo da mi se je docepati, al bi je i sl. Nece malom nista biti, klinac se omastio i to je to. Koja pedofilija, koji bakraci

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.