Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Županijski HSLS

Razgovarao sam s Kosorom, ali ne o prijelazu u HSS

miksa
kristina štedul fabac/pixsell
27.01.2011.
u 15:45

Kao zvijezde ovog transfera najavljivani su upravo Mikša i Boris Mlikan, no nakon sastanka s Kosorom to je demantirano

Točno je da sam bio u Zagrebu i razgovarao s predsjednikom Darinkom Kosorom. No nije bilo riječi o nikakvu transferu ni o mojem prijelazu u redove HSS-a – komentirao je Dragutin Mikša, prvi čovjek HSLS-a Karlovačke županije, najave o masovnom odlasku lokalnih haeselesovaca u HSS. Prema gradskim pričama kao zvijezde ovog transfera najavljivani su upravo Mikša i Boris Mlikan, no nakon sastanka s Kosorom to je demantirano.

– Ma nikakva masovnog odlaska nema. Ako se nešto slično bude događalo, uvjeren sam da ćete prvi doznati. S predsjednikom sam razgovarao o ustrojstvu stranke na lokalnoj razini. Očekuju nas posljednji stranački izbori po ograncima, a zatim i županijska skupština, vjerojatno u ožujku. Želimo jačati neke ogranke, primjerice onaj u Slunju – zaključio je o stranačkim aktivnostima Dragutin Mikša.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije