Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČULI SE TELEFONSKI

Razgovarali Zelenski i Plenković: Postignut dogovor oko hrvatske uloge u 'mirovnoj formuli'

Kijev: Andrej Plenković i Volodimir Zelenski nakon sastanka obratili se medijima
Foto: Vlada RH/PIXSELL
1/3
05.01.2023.
u 19:39

Ukrajinski predsjednik Zelenski napisao je na Twitteru da je vodio "značajan razgovor" s hrvatskim premijerom u kojem je čestitao Hrvatskoj na ulasku u Schengen i eurozonu

Premijer Andrej Plenković u četvrtak je telefonski razgovarao s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim. Pričali su o ratu u Ukrajini i Hrvatskom ulasku u Schengen i eurozonu.

Premijer Plenković napisao je na Twitteru da je u razgovoru izrazio podršku Ukrajini te braniteljima koji "pružaju izniman otpor ruskoj agresiji" te da je ponovio kako je Hrvatska solidarna s Ukrajinom i podupire njezin europski put.

Ukrajinski predsjednik Zelenski napisao je na istoj mreži da je vodio "značajan razgovor" s hrvatskim premijerom u kojem je čestitao Hrvatskoj na ulasku u Schengen i eurozonu. Također piše da je postignut dogovor oko hrvatske uloge u 'mirovnoj formuli' te da su donesene konkretne odluke o jačanju ukrajinske obrane i održavanju konferencije o razminiranju.

VIDEO Važna obavijest HNB-a građanima oko zamjena kuna u eure u bankama


Komentara 70

Avatar Cohen
Cohen
20:18 05.01.2023.

Što je sad izobećavao mimo Sabora? Nije bitno da se u Hrvatskoj zna.

ZP
Zabranjen pristup
20:03 05.01.2023.

Dogovarali kako se lova prebaci na panamu

PE
pežo
20:19 05.01.2023.

Razgovarala dva šefa korumpiranih država kako da se pokrade što više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije