Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novac nosili u Finu

Razbojnici ih presreli na parkiralištu i oteli 30.000 kuna

pljačka
Hrvoje Jelavić/Pixsell
28.02.2015.
u 14:50

Neslužbeno doznajemo da su napadnuti 31-godišnjak i 37-godišnjakinja zaposlenici trgovačkog centra KTC Vrbovec te da je ukradeni novac zapravo promet kojeg su htjeli položiti u Finu.

Dvojica nepoznatih muškaraca maskiranih fantomkama jučer su na parkiralištu Trgu Petra Zrinskog u Vrbovcu oko 21.15 sati presrela A. G. (31) 9 M. K. (37) te im oteli oko 30.000 kuna.

Jedan je napadač bio naoružan pištoljem, a policija je izvijestila da se radi o višim muškarcima.

Budući da je u tijeku intenzivna potraga za razbojnicima, još nisu poznate sve okolnosti ovog događaja.

Neslužbeno doznajemo da su napadnuti 31-godišnjak i 37-godišnjakinja zaposlenici trgovačkog centra KTC Vrbovec te da je ukradeni novac zapravo promet kojeg su htjeli položiti u Finu.

>>'Dolijali' lažni policajci koji su pljačkali ljude po stanovima

>>Policiji prijavio razbojništvo nakon što je prokockao novac

Komentara 2

XN
xnet0822
15:33 28.02.2015.

Romaničeva lihvarska banda, pljuc !

AA
aabbcc
10:07 02.03.2015.

Imaju kartice i novac se ukida kao platno sredstvo a kod mene se novcima ne moze platiti ni voznja gradskim autobusom. (Dobro znati kada dodjete na neka mjesta dalje ne mozete bez obzira sto imate eure da kupite kartu npr. za vlak, jer se malo gdje mogu kupiti za novac.)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije