Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KULTURA SAMOLJUBLJA

Radio sefie na rubu mosta pa pao i slomio kosti lica

Selfie
Foto: Thinkstock
21.02.2019.
u 19:13

18-godišnji mladić teško je ozlijeđen, te je slomio više kostiju na licu nakon pada s mosta dok je pokušavao napraviti selfie

18-godišnji mladić teško je ozlijeđen, te je slomio više kostiju na licu nakon pada s mosta dok je pokušavao napraviti selfie. Triston Bailey pokušao je uhvatiti savršen trenutak na kameri s mosta Margaret McDermott u Dallasu, Teksas, prošlog studenog kada je posrnuo i pao s 15 metara visine. Liječnici kažu da Bailey može biti sretan što je živ nakon što je slomio brojne kosti po cijelom tijelu. Mladić je kazao da se ne sjeća pada, ali da su mu njegovi prijatelji koji su bili s njim, ispričali što se zapravo dogodilo, prenosi Metro.

- Kažu da smo se zaustavili na rub mosta kako bismo snimili neke fotografije, te smo pritom prešli betonsku površinu. Čuli su me kako vrištim, no mislili su da se šalim- kazao je mladić.

Bailey je pao na tlo toliko snažno da je ostavio otisak cijelog tijela na mjestu gdje je sletio. No upravo je to ono što ga je spasilo jer bi Bailey vjerojatno preminuo da je pao na leđa.

-Nevjerojatno je da nije slomio vrat. Ovo je naprosto čudesno- kazao je Darryl Amos, liječnik koji ga je zaprimio. 

Zanimljivo je i da je proteklih šest godina, preko 250 ljudi umrlo radeći selfie. Preko 70% žrtava su muškarci u prosječnoj dobi od 23 godine.

>>Novo pravilo za selfie

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
20:57 21.02.2019.

Tko ce zaliti budale?

EL
eldorado
16:35 22.02.2019.

Genijalac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije