Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREUZELA BEDEKOVIĆ

Murganić predala dužnost: 'Ne mislim da sam imala loše poteze'

Dr. Vesna Bedeković, novoimenovana ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku  preuzela je danas dužnost od  Nade Murganić.
Foto: Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku
1/6
Autori: Večernji.hr / Screenshot, Romana Kovačević
22.07.2019.
u 11:55

Nadu Murganić od danas mijenja Vesna Bedeković.

Dr. Vesna Bedeković, novoimenovana ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, preuzela je danas dužnost od Nade Murganić.

Bivša ministrica upoznala je novu ministricu s dosadašnjim radom i rezultatima te projektima Ministarstva koji su u tijeku, priopćili su iz Ministarstva. Prof. Bedeković je zahvalila N. Murganić na dosadašnjoj konstruktivnoj suradnji i podršci te je kazala kako je svjesna kompleksnosti resora koji preuzima te kako namjerava nastaviti kontinuitet na kojem je radila dosadašnja ministrica i ostvarivati sve ciljeve koje su zacrtali Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Vlada Republike Hrvatske.

Dr. Vesna Bedeković, novoimenovana ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku  preuzela je danas dužnost od  Nade Murganić.
1/6

Murganić se netom prije primopredaje prisjetila svojih prvih radnih sati u ministarstvu, piše N1.

- Sjetila sam se, dolazeći ovdje danas, svog prvog dana u Ministarstvu, kad je bila primopredaja između mene i ministrice Bernardice Juretić. Ta primopredaja je prekinuta jer je u Saboru bila pauza jer je 600 osoba s invaliditetom ostalo bez asistenata i ja samo to morala ići hitno rješavati. Kako je tada počeo moj mandat, tako i je završio. uvijek je bilo hitnih intervencija- rekla je Murganić za N1. Dodaje kako očekuje da će se svi zajedno oprostiti i krenuti svatko svojim putem.

- Od prvog dana mandata radila sam zdušno, iskreno, srčano. Ne mislim da sam imala loše poteze. Imala sam možda preveliko povjerenje u dobronamjernost svih. Ne žalim ni za čim- kazala je Murganić za N1.

Podsjećamo, novi ministar uprave je od dana Ivan Malenica, a ministrica za poljoprivredu Marija Vučković, odlučio je Hrvatski sabor. Ministarstvo vanjskih i europskih poslova vodit će pak Gordan Grlić Radman. Sabor je potvrdio i novog ministra državne imovine Marija Banožića, te ministra regionalnog razvoja i fondova Europske unije Marka Pavića. Saborska većina povjerenje je iskazala i dvojici novih potpredsjednika Vlade - ministru unutarnjih poslova Davoru Božinoviću koji će preuzeti koordinaciju za ljudska prava, te ministru financija Zdravku Mariću koji će kao potpredsjednik Vlade biti nadležan za gospodarstvo.
 

Komentara 14

Avatar dr. Evil
dr. Evil
09:41 22.07.2019.

Stara, a zašto si onda smijenjena?

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
09:39 22.07.2019.

Mislim da ne bi imao srca ostaviti joj na brigu leglo žohara, a kamoli djecu ili nemoćne.

BU
burza
10:40 22.07.2019.

E ministrice kad se novinari uz pomoc onih koji bi srusili vladu i napravili kaos u drzavi udruze nije vazno dali radize dobro ili ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije