Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO: AUTOBIOGRAFIJA MIRE FURLAN

'Rade je na otok doveo starog prijatelja, desnu ruku Franje Tuđmana. Meni je rekao da potražim psihijatra'

21.02.2022.
u 20:30

Sa strahom se približim televizoru i vidim okrugli stol koji vodi već spomenuti glumac. Tema rasprave je: “Što je Mira Furlan mislila kad je rekla: ‘Brioni nisu Hrvatska’”. Čujem Viteza kako kaže: “Svi mi jako dobro znamo što ona misli”, dok drugi gosti kimaju slažući se, prijekorno. Ne znam da li da zaplačem ili se nasmijem. Vitez je bio desna ruka predsjednika Tuđmana u vrijeme rata te njegov ministar za kulturu. (On je bio i čovjek koji mi je predao posljednju hrvatsku kazališnu nagradu na pozornici HNK-a 1991., neposredno prije rata, kao moju zadnju šansu za iskupljenje, koju nisam iskoristila.)

Komentara 7

IV
Ivanbarak
22:00 21.02.2022.

Posvađalo se dvoje Jugoslavena i vi nama to prenosite kao udarnu vijest

DU
Deleted user
23:42 21.02.2022.

E, ova je žena stvaaarno mrzila Hrvatsku...

Avatar jeremija1
jeremija1
21:13 21.02.2022.

Ajde već jedanput dajte mira toj Miri ! Žena je pokojna, kakva je god bila, treba joj mir Božji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?