Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koronatestiranje.com

Putem interaktivne karte doznajte lokacije za PCR i antigensko testiranje

23.11.2020.
u 09:13

S obzirom na širenje antigenskog testiranja u RH, na stranicu koronatestiranje.com dodana je opcija za pregled lokacija koje nude antigensko testiranje, uključujući i 12 lokacija u Zagrebu.

Danas je u Zagrebu počelo masovno i besplatno antigensko testiranje na 12 lokacija. Kao i PCR testiranje, antigensko testiranje detektira aktivnu zarazu virusom, no uz nešto manju osjetljivost, te se diljem svijeta koristi kao pomoćna metoda za brzo i jeftinije testiranje velikog broja ljudi. Za razliku od PCR testova koji u najboljem slučaju daju rezultate isti dan, antigenskim testom rezultate možemo dobiti kroz 15-30 minuta.

Krajem srpnja objavljena je web stranica koronatestiranje.com, interaktivna karta s jasnim pregledom lokacija za testiranje na koronavirus. Karta je od početka pokazivala isključivo lokacije koje nude PCR testiranje, s obzirom na to da je do nedavno PCR testiranje bilo jedina opcija za detekciju aktivne zaraze koronavirusom u RH. 

S obzirom na širenje antigenskog testiranja u RH, na stranicu koronatestiranje.com je dodana opcija za pregled lokacija koje nude antigensko testiranje, uključujući i 12 lokacija u Zagrebu. Klikom na pojedinu lokaciju dobit ćete informacije i o tome treba li se naručiti za testiranje, je li obavezna uputnica, postoji li drive-in opcija, koliko se čeka i druge bitne detalje, kao i direktne linkove na stranice za naručivanje. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije