Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadar

Pupić Bakrača pristupio Lovrinovićevoj udruzi Promijenimo Hrvatsku

Marko Pupić Bakrač
Foto: Filip Brala/PIXSELL
27.05.2015.
u 10:50

U ovih 20 godina od završetka rata političke elite prvenstveno HDZ i SDP dovele su zemlju do uništenja, kaže Marko Pupić Bakrač

Zadarski gradski vijećnik Marko Pupić Bakrač pristupio je na poziv Ivana Lovrinovića udruzi Promijenimo Hrvatsku čiji je, kako navodi, osnovni cilj i zadatak da djeluje kao kohezivni faktor u objedinjavanju treće opcije na političkoj sceni.

– U ovih 20 godina od završetka rata političke elite prvenstveno HDZ i SDP dovele su zemlju do uništenja. To potvrđuje i posljednje izvješće europske komisije koje nam predviđa skori bankrot ukoliko korjenito ne promijenimo način upravljanja kako državom tako jedinicama lokalne samouprave i javnim tvrtkama. Sasvim je jasno da korjenite promijene u društvu nisu u stanju provesti dosadašnje političke elite... – navodi Pupić Bakrač i ističe da bez obzira na taj angažman njegova primarna borba i dalje ostaje na detroniziranju kriminalno-političko-klijentelističkog sustava u Zadru koji guši ovaj grad i onemogućuje mu da oslobodi sve svoje potencijale i ostvari puni prosperitet.

Komentara 2

GU
General_U
15:03 27.05.2015.

ovo je onaj iz akcije mladih nije važno kako izgledaš i koliko ti je godina bitno je kako se osjećaš jeli tako pupi malad ko rosa u podne.

OB
ObrenM
15:46 27.05.2015.

To je onaj koji brani svoju zenu bivsu direktoricu zadarskog aerodroma,koja je uzela nezakonito koju stotinu tisuca kuna.To je onaj koji pravi cirkuse na skupstini grada,i koji u pedesetim godinama predstavlja mlade.Sada je promijenio boje-ovi novi ce se s njime usreciti.Medjutim poznavajuci ga treba ocekivati i njegove nove pristupe ostalim strankama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije