Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'RADIMO U PRETEŠKIM UVJETIMA'

Pulmolog Srića o prosvjedu: 'Ovo bih nazvao gomilom primitivaca'

Pulmolog Srića: Prosvjed na trgu je nedopustiv, to treba zabraniti
Foto: PIXSELL
1/6
08.11.2020.
u 19:16

- I opet negatori i teoretičari zavjere koji smatraju da je korona izmišljena i da su prizori iz bolnica pretpostavljam fotomontaže sada već ozbiljno ugrožava zdravlje i živote svih onih koji se drže propisanih mjera, stoji u objavi na Facebooku.

Pulmolog Saša Srića komentirao je na Facebooku današnji prosvjed protiv mjera i Stožera u Zagrebu. Napisao je kako se slaže da su mjere neadekvatne, ali u smislu da su preblage i da nisu urodile plodom. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"I kada čovjek pomisli da su se pojedini naši sugrađani i sugrađanke osvijestili prepoznajući sve alarmantniju i nastavi li se istim trendom i situaciju u kojoj bi vrlo lako mogao kolabirati zdravstveni sustav koji je već sad na aparatima opet danas nedopustivi i iracionalan prosvjedni skup koji je krenuo iz Zagorja a sada se eto intenzivirao na Trgu bana Jelačića kršeći dozvoljen broj okupljanja.

I opet negatori i teoretičari zavjere koji smatraju da je korona izmišljena i da su prizori iz bolnica pretpostavljam fotomontaže sada već ozbiljno ugrožava zdravlje i živote svih onih koji se drže propisanih mjera. Da slažem se da su mjere neadekvatne ali u smislu da su preblage i da nisu urodile plodom. I da potencijalni policijski satovi i lockdowni će se ovakvim.pristupom teško izbjeći.

Broj zaraženih se povećava kao i onih na respiratorima a bilježimo i rekorde umrlih kao i prenatrpanost bolnica a osobito KB Dubrave kao trenutno Covid bolnice što mogu posvjedočiti vlastitim primjerom. Po 70 pacijenata i više Covid oboljelih na kisiku na 2 liječnika i nekoliko sestara. Radimo u preteškim uvjetima a vi se ismijavate sa svima nama.

Ovo je sve samo ne legalan prosvjed. Ovo bih nazvao gomilom primitivaca koji nameću svoj iracionalan stav koji ugrožava druge.

Takve i slične akcije treba zabraniti jer eto za par dana povećanje brojke i tako u nedogled.

OSTANIMO I POSTANIMO ODGOVORNI!!!", napisao je Srića na Facebooku.

Komentara 206

MU
Muncimir
20:07 08.11.2020.

Ovaj neradnik ostavio je onkološkog bolesnika za vrijeme svog dežurstva 12 sati bez nadzora, tj. nije ga pogledao a pregled je bio otpusni. Čovjek je ležao 12 sati u hodniku hitne bez vode i bilo čega jer njega NIJE bilo. Kasnije smo saznali da je Ostojićev pulen koji je poznat po pijanstvima na skupovima SDP-a i bahatluka i neznanja na Rebru. Primjer uhljeba bez pokrića i morala koji sad traži pozornicu. Odvratno.

DU
Deleted user
20:45 08.11.2020.

Kada ce gospodin Srica napraviti prosvijed zbog zanemarivanja teskih onkoloskih bolesnika .bilo bi mu bolje da se brine o svojim teskim bolesnicima ,koji su mu dali s punim povjerenjem svoje zdravlje i svoj život u ruke..sad ih je ostavio zbog populizma a nebi se cudio da ih proglasi simulantima.

LO
LoveCroatia
19:55 08.11.2020.

To nisu teoriticari zavjere i vise puta su naglasili kako ne osporavaju koronu kao bolest, vec mjere i izjave stozera koje su kontradiktorne mjerama u trecem mjesecu, a i za vrijeme ljeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije