Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija negira

Puljanin optužuje: Policajci su me udarali po glavi, slomili su mi leđni kralježak

Dalibor Simonović
Foto: Screenshot RTL
20.08.2019.
u 09:48

Iz policije kažu da je osumnjičeni potpisao izjavu prema kojoj nema zamjerki na policijsko ophođenje te da se odupirao uobičajenoj legitimaciji

Jedan Puljanin optužio je policiju za udaranje u kojem mu je slomljen leđni kralježak, dok iz policije odbacuju tvrdnje i tvrde da se odupirao uobičajenoj legitimaciji.

Dalibor Simonović, koji boluje od mišićne distrofije, tvrdi da mu je prošlog utorka policajac iz službenog vozila doviknuo da stane na što se nije osvrnuo, pišu Vijesti.hr

- Pendrek palicom me pogodio. Kad sam se ja okrenuo, on je već bio u zraku, letio prema meni. Oborio me na pod, stavio mi je koljeno na leđa, ruke mi je stavio iza, zavezao mi je ruke - rekao je Simonović, koji se sprema podnijeti tužbu protiv dvojice policajaca.

Policija je objavila da je kod njega pronađeno 12 grama marihuane, no ispostavilo se da se radi o samo jednom gramu marihuane u plastičnoj kutijici od 11 grama. Simonović kaže da mu marihuana ublažava bolove, a policiju optužuje da su ga u postaji udarali po glavi nakon što su stavili rukavice i nagrnuli zastore da se to ne vidi.

Iz policije kažu da je osumnjičeni potpisao izjavu prema kojoj nema zamjerki na policijsko ophođenje.

- Počeo je bježati s biciklom, bez svjetla i u zabranjenom smjeru. U jednom trenutku zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor, udario je u rubnjak te je preko volana pao na leđa na kolnik - kaže Suzana Sokač, policijska službenica za odnose s javnošću PU istarske. 

Neslužbeno se doznaje da je Simonović od ranije poznat policije, navode Vijesti.hr.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar munšajn
munšajn
10:45 20.08.2019.

U ovom slučaju vjerujem policiji. Ovaj bi odštetu...

Avatar Viktor999
Viktor999
10:31 20.08.2019.

Ako ga je policija i ispeglala sigurno to nije bilo bez razloga, tim prije da im je od prije poznat-sigurno ne po dobru😂😂😂

Avatar Le-Freak
Le-Freak
15:00 20.08.2019.

Da si rekao da si IDSovac odvukli bi te kuci i spremili te ukrevet. To barem rade sa drugim visokopozicioniranim IDS drogerasima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije