Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČKI NEREDI U SPLITU

Puljak: Nema opravdanja za nasilje, žao mi je zbog nemilih scena

Kaos na Poljudu: Torcida upala na teren, igrači pobjegli u tunel! Specijalci tjerali huligane
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/10
04.04.2024.
u 08:47

I ja sam bio na utakmici, nisam zadovoljan rezultatom, ali to je sport. Nitko ne želi takve scene koje smo mi imali sinoć u svom gradu, kaže splitski gradonačelnik

Nerede nakon utakmice Hajduk-Dinamo u kojima je priveden 51 navijač, a tri policajca su zatražila liječničku pomoć još sinoć je komentirao splitski gradonačelnik Ivica Puljak

– Nema opravdanja za nasilje te strogo osuđujem nerede i uništavanje imovine koji su se zbili na stadionu i oko njega nakon utakmice. Žao mi je zbog ovakvih nemilih scena i nadam se da ih nikad više nećemo gledati u našem gradu – napisao je sinoć na Facebooku, a jutros je nešto slično rekao u programu Radio Splita. 

– Tužan sam zbog svega što se dogodilo kao i svi građani. Ovo su vjerojatno nakupljene frustracije radi lošeg rezultata, ali zaista nije primjereno da se ovako reagira. I ja sam bio na utakmici, nisam zadovoljan rezultatom, ali to je sport. Nitko ne želi takve scene koje smo mi imali sinoć u svom gradu. Napravit ću sve kao gradonačelnik da se takve scene u našem gradu više ne ponove – rekao je Ivica Puljak.

VIDEO Navijači bacaju stolice na policajce

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 1

VJ
Veli Jože
09:46 04.04.2024.

Neučinkovito sudstvo za nasilnike navijačkih skupina. Očito ih i politika koristi za svoje interese, jer bi takvi" dobrovoljno"išli na pošumljavanje ili izgradnju nasipa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije