Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nemaju povjerenje'

Puljak: HDZ je u panici, u nedjelju je prilika da građani pobjede stranačku mašineriju

Split: Ivica Puljak, kandidat za gradonačelnika, i suradnici održali konferenciju za medije
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
27.05.2021.
u 16:13

Dodao je da u ponedjeljak, dan nakon drugog kuga izbora, počinje novo doba za Split kada će se probuditi kao grad pun nade i optimizma, grad koji ima perspektivu i budućnost

Kandidat stranke Centar za splitskog gradonačelnika Ivica Puljak izjavio je u četvrtak da su u HDZ-u u panici jer nemaju povjerenje građana koji su ih, kazao je, prozreli da im je ispred svega interes pojedinaca, a ne zajednice.

Puljak je iz Marmontove ulice poručio da su u HDZ-u iz panike aktivirali stranačku mašineriju, da troše desetke tisuća kuna i gradom distribuiraju letke kojima, tvrdi, šire laži ​o članovima Centra.

No, istaknuo je, ništa im neće uspjeti jer nemaju povjerenje građana​ koji su ih prozreli i prepoznali, znaju da im je ispred svega interes pojedinaca, a ne zajednice "i toga je građanima više dosta". 

​"​Jedini javni interes HDZ-a je javni interes Republike Irske. U nedjelju je povijesna prilika da se građani udruže i pobjede stranačku mašineriju. Bit će to pobjeda građanskog i pristojnog Splita protiv stranačke mašinerije​", naglasio je Puljak.

Dodao je da u ponedjeljak, dan nakon drugog kuga izbora, počinje novo doba za Split kada će se probuditi kao grad pun nade i optimizma, grad koji ima perspektivu i budućnost.

VIDEO Sučeljavanje za Split: Mihanović potvrdio da će ići na obljetnice HOS-a, Puljak citirao njegov doktorat

​Novinare je zanimao njegov komentar na izjavu HDZ-ovog gradonačelničkog kandidata Vice Mihanovića da mogu koalirati čak i s Centrom, ali ne i s kandidatom za njegova zamjenika Bojanom Ivoševićem​, na što je ponovio da neće u koaliciju s HDZ- om ni Kerumom zato što su sve ove godine upropaštavali grad.

Upitan je li mu Ivošević teret, Puljak je rekao da je to mladi čovjek pun energije koji je za Split napravio možda i više nego jako puno aktivnih političara, ističući da je ponosan na obojicu kandidata za svoje zamjenike - Ivoševića i Antonija Kuzmanića.

Na pitanje gdje je Ivošević posljednjih dana, odgovorio je da radi i priprema se na ono što dolazi, a to je tranzicija jer će biti profesionalni gradonačelnik. "Ja ću isto tako napustiti svoj posao na fakultetu i potpuno se posvetiti poslu gradonačelnika. Ovo je tranzicijski period za sve nas", kazao je Puljak.

Komentara 4

PE
Perspektivan
16:20 27.05.2021.

Ispit za gradjane,ukoliko opet pobjedi hdz pali su bez mogućnosti ponavljanja godine!

FE
fefellerunt
23:35 28.05.2021.

J amislio da su mašine u Srbiji ,a strojevi u Hrvatskoj , ali ipak se radi o prof Dr.sci. zna on , kao iza njega ne stoje stranačka "mašinerija i strojarnica" , koliko licemjerja i bahatosti, ali da nije takav zar bi bio glavni kandidat za gradonačelnika grada u kojem većina ne može smisliti ni poštenje ni čast

Avatar madcap
madcap
16:14 28.05.2021.

U nedjelju ćemo predat metle Tomaševiću i Puljku pa neka prometu hdz. Dosta je bilo hdzovog zuluma, vrijeme je da se pročisti kuća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije