Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeza u Clevelandu

Prvo joj ubijen sin, a zatim joj kćer pronašli mrtvu u najlonu!

zrtva,cleveland
Screenshot CNN
24.07.2013.
u 11:25

Prva žena čije je tijelo pronađeno umotano u najlon jest 38-godišnja Angela Deskins, druga je deset godina mlađa Shetisha Sheeley, a identitet treće žene još nije utvrđen

Američka policija uspjela je identificirati dvije od tri žene čija su beživotna tijela tijekom vikenda pronađena na jednom imanju u Clevelandu. Prva je žrtva 38-godišnja Angela Deskins, druga deset godina mlađa Shetisha Sheeley, a identitet treće žene još nije utvrđen, javlja CNN.

Njihova tijela nađena su u visokom stadiju raspadanja. Dok je Angela pronađena u garaži, Shetishino truplo bilo je odbačeno u polju iza kuće. Policija za ubojstva tereti unajmljivača garaže Michaela Madisona, 35-godišnjaka za kojeg se sumnja da je sva ubojstva počinio u razdoblju od desetak dana. Protiv njega je u ponedjeljak službeno podignuta i optužnica za ubojstva.

Jezivu tragediju dodatno je povećala činjenica da je brat 28-godišnje Sheeley ubijen u prosincu prošle godine. Brišući suze, njezina majka prisjetila se 25-godišnjeg sina te izjavila: ''Ovo je prevelika bol za mene. Ne znam što je ta osoba sve učinila mojoj kćeri, ali želim da svi molite za mene. Neopisivo mi je teško''. Američki mediji prenijeli su njezine tužne rečenice, a milijuni građana iskazali su putem društvenih medija sućut nesretnoj ženi.

>>Raspadnuta tijela triju mladih žena pronađena omotana u najlon

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije