Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Usmjereni smo na bitno'

Prvo javno predstavljanje platforme Alternativa 101

Hamed Bangoura na prvom javnom predstavljanju platforme Alternativa 101
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
20.02.2018.
u 21:09

Motiv za ulazak u politiku bili su mi svi: blokirani, ovršeni, umirovljenici, radnici, poduzetnici, osobe s posebnim potrebama.., rekao je Bangoura

Usmjereni smo na bitne stvari u društvu, a najbitnija je egzistencija. Ako je ona ugrožena, utječe na sve pore društva. Ovom je rečenicom Hamed Bangoura, pokretač Alternative 101, počeo prvo javno predstavljanje nove političke platforme u Centru za kulturu i informiranje Maksimir u Zagrebu. Program je prezentirao s bliskim suradnicima, Nikom Delićem, financijašem koji je dio gospodarskog tima, javnosti poznatim iz suradnje s Udrugom Franak, Promijenimo Hrvatsku i Živim zidom, te Robertom Postajom, bivšim Mostovcem koji je zadužen za organizaciju platforme.

- Motiv za ulazak u politiku bili su mi svi: blokirani, ovršeni, umirovljenici, radnici, poduzetnici, osobe s posebnim potrebama... Ušao sam da bismo promijenili Hrvatsku. Jer ne želim da moja djeca, nakon što studiraju vani, ostanu vani – rekao je Bangoura, pozivajući prisutne da zajedno, bez obzira na različitosti, stvaraju najbolja rješenja. Aktualnu političku garnituru prozvao je da se Agrokorom služi kao dimnom zavjesom, ne baveći se problemima hrvatskih građana.

- Agrokor je ponajprije privatna kompanija. Kad Ivica Todorić vrati svoje vlasništvo, a po londonskom pravu to će se dogoditi, svi mi morat ćemo isplaćivati štetu – smatra Bangoura koji je, na upit iz publike, dodatno pojasnio politiku garancije – hodogram postupanja nakon izbora s obzirom na broj osvojenih mandata dok je Delić istaknuo da su im najvažniji ciljevi porezna, mirovinska i reforma tržišta rada. Bangoura je otkrio i da se u prvih nekoliko dana nakon predstavljanja Alternative 101 u medijima više od 1000 građana ponudilo za suradnju.

Hamed Bangoura na prvom javnom predstavljanju platforme Alternativa 101
1/12

Komentara 40

NA
navijeke
21:47 20.02.2018.

Zar se samo meni čini da mu u nastavku nedostaje ova rečenica: "A najveći motiv mi je bio dokopati se kruha bez motike, jer mi ništa čime sam se bavio nije uspjelo."

ST
stomugromova
08:15 21.02.2018.

Vidi ti uhljeba.Valjda računa na svoje novopridošlo biračko tijelo iz Afrike i Azije.

AL
alf
00:36 21.02.2018.

Ne zeli da mu djeca nakon studija vani, ostanu vani? Oni su vec otisli prije studija, taj ce unaprijediti Hrvatsku. On se jako brine za siromasne i ugrozene, ako mu djeca imaju priliku studirati vani. Potrebni su posteni i radni ljudi. Nazalost, vecina njih je otisla traziti svoj kruh negdje drugdje. Prijasnje generacije koje su otisle ocevi danasnjih na vlasti su omalovazavali i smatrali drzavnim neprijateljima a ovi danasnjim nije problem, oni samo nastavljaju politiku svojih oceva. Vazno je da je statistika za njih pozitivna, smanjio se broj registriranih koji nemaju posao a sto Hrvatska u skoroj buducnosti nece imati niti polovinu danasnjih stanovnika, to njih ne brine. Tuzno i zalosno, toliko zrtava i novca je ulozeno u nasu Hrvatsku i danas je unistavaju potomci komunjara koje nismo nikada zeljeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije