Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objava na Facebooku

Hamed Bangoura uputio oštru kritiku političarima i izazvao brojne reakcije

Hamed Bangoura
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell, Grgur Žučko/Pixsell
1/3
08.04.2017.
u 14:27

Hamed je dao svoje viđenje stanja u zemlji te se prisjetio da je već prije šest godina pisao o pljački neslućenih razmjera i brutalnoj praonici novca

Hamed Bangoura uvijek otvoreno i bez zadrške se osvrće na svom Facebooku na stanje u državi, kritizira loše i pohvaljuje dobro. U novom postu osvrnuo se na trenutno stanje u državi i krizi u kojoj smo se našlinapisao sljedeće:

- Bio sam Vam smiješan kada sam prije 6 godina pisao o pljački neslućenih razmjera. Bio sam Vam i smiješan kad sam govorio o brutalnoj praonici love kroz građevinski sektor. Još smješniji sam Vam bio kad sam rekao da bi svi političari ( 1990. do 2013.) trebali otići, jer su svi krivi za brutalno silovanje, iživljavanje i pljačku svog naroda.

Možda ću Vam i sad biti smiješan kada Vam kažem da je sranje daleko veće od ovog što Vam se preko media servira. Dragi moji sugrađani, a prije svega svega "javne" osobe, pogledajte se u ogledalo, recite si da mirno spavate, da mnogi od Vas šute, jer se boje, a ne zato jer su se okoristili od ovog korumpiranog sustava. Nakon toga pogledajte svoju djecu ako je imate i nastavite šutjeti kao zadnje p...e.

Ako ne razumijete, onda zapišite današnji dan. Dan kada ste prešutili, i prodali budućnost svoje djece. Ili možda niste svoje, ali djece običnih poštenih ljudi, sigurno jeste. Političari, Vi se ne morate gledati u ogledalo. Vi ionako nemate šta tamo vidjeti, jer obraz ste davno izgubili, a zemlju prodali.

Hamedova objava dobila je skoro tri tisuće lajkova, a podijeljena je oko 300 puta i u komentarima je uglavnom dobio podršku za ovakvu ocjenu stanja u državi. 

 

>>Nedostaju nam prava selekcija, dobre pripreme i lobiranje za naše misice

>>'Moj je svakodnevni život dosadan: zaposlena sam majka i ne razmišljam o novom braku'

Ključne riječi

Komentara 21

SN
snovakor
14:57 08.04.2017.

A jesi Hamede otkrio toplu vodu ... lol ... to je na snazi odkad je ove države ... a sve su stranke iste, no jedna ipak odstupa puno više od ostalih uz sve tajkune koji su stvoreni kroz to ...

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
16:12 08.04.2017.

HR je UDBASKA kaljuza koju cemo uzkoro presusiti...

LU
lukathereem
18:16 08.04.2017.

malo je dosadan Hamed. gori su ovi sto ga lajkaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije