Naslovnica Vijesti Hrvatska

Provjerite koje trgovine neće raditi za vrijeme blagdana

Na Badnjak i Staru godinu prodajni centri radit će do 13 sati, navode iz Peveca
13. prosinca 2018. u 12:40 0 komentara 702 prikaza
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Trgovački lanac Pevec izvijestio je u četvrtak da njegove trgovine neće raditi na Božić i blagdan Svetog Stjepana, dok će na Badnjak raditi skraćeno.

Božićna veganska kuharica Dar uz Večernjak Iznenadite obitelj drukčijom božićnom trpezom

Uprava trgovačkog lanca Pevec donijela je odluku o radnom vremenu svojih centara te najavila da neće raditi na Božić, blagdan svetog Stjepana, kao i na Novu godinu, dok će za Badnjak i Staru godinu raditi skraćeno.

Na Badnjak i Staru godinu prodajni centri radit će do 13 sati, navode iz Peveca.

Predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević pozvao je kupce da kupnju obave u danima uoči blagdana kada će Pevecovi prodajni centri raditi po redovnom radnom vremenu.

Čitateljima Večernjeg darujemo 50% popusta na božićna drvca Kupon s popustom Čitateljima Večernjeg darujemo 50% popusta na božićna drvca

Trgovački lanci Konzum i Kaufland već su ranije izvijestili kako njihove trgovine neće raditi na Božić i Štefanje, dok će na Badnjak raditi skraćeno.

Tako će na Badnjak većina poslovnica Kauflanda raditi najdulje do 16 sati, a na Staru godinu 31. prosinca većina će poslovnica raditi najdulje do 18 sati.

Trgovine Konzuma neće raditi na Božić kao ni na Svetog Stjepana, dok će za Badnjak raditi skraćeno.

Na Badnjak, 24. prosinca, Super Konzumi će raditi do 17 sati, a Maxi Konzumi i Konzumove prodavaonice u susjedstvu do 17 sati ili kraće.

>> Pogledajte video o najvećem sajmu u Hrvatskoj

[video: 26279 / Sajam u Benkovcu najveći je u Hrvatskoj, a postao je i turistička atrakcija]
Cromaris
Uzgoj ribe
Riba hrani generacije, a prosječno je pojedemo dvostruko manje od europskog prosjeka

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.