Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROJICU SUMNJIČE ZA 24 KRAĐE I TEŠKE KRAĐE

Provalili u samoposlužne aparate i krali bicikle, šteta 83.440 kuna

Borna Filic/PIXSELL
04.05.2021.
u 13:28

Trojica muškaraca su kazneno prijavljena, a za 26-godišnjakom koji je za sada nedostupan policiji, se traga.

Trojica muškaraca u dobi od 34, 22 i 26 godina  sumnjiče se za ukupno 13 teških krađa i 11 krađa, koje su, kako  je priopćila zagrebačka policija, počinili s jednom  još uvijek nepoznatom osobom.

Sumnja se da je u listopadu 2019. 34-godišnjak, došao do Pedagoške akademije na Savskoj cesti  gdje je prizemlju provalio u caffe aparat iz kojeg je otuđio novac dok se isto tako sumnja da je u siječnju 2020. u Ulici Šalata,  u zgradi medicinskog fakulteta na Šalati provalio u samoposlužni aparat za tople i hladne napitke. Otuđio  je dva čitača za papirnati novac i dvije metalne kutije u kojima se nalazio novac.  Nadalje, sumnja se  da je u kolovozu 22-godišnjak, u Trpinjskoj ulici u Zagrebu, ispred zdravstvene ustanove otuđio bicikl marke Cuba koji je bio osiguran sigurnosnom sajlom za metalni nosač, a koju je on presjekao da bi se potom odvezao tim biciklom.

Također su sumnja da su tijekom veljače, ožujka i travnja 2021. u različitim kombinacijama ili pojedinačno, na području Peščenice, Trešnjevke i Trnja u čak deset navrata provalili u caffe aparate ili samoposlužne aparate za hladne i tople napitke. Ti su se aparati  nalazili u zgradama trgovačkih društava, obrazovnih ustanova na gradilištu i u krugu toplane te bi iz njih otuđili novac. Sumnjiče se i  da su tijekom ožujka i travnja 2021. ponovno u različitim kombinacijama na Peščenici, Donjem Gradu i Trešnjevci u deset navrata otuđili bicikle tako da bi ih odvezli ako nisu bili vezani. U onim slučajevima kada su bicikli bili osigurani sigurnosnim sajlama te su  sajle prerezali ili potrgali te ih odvezli.

Isto se tako sumnja da su trojica osumnjičenih provalila i u kontejner u Zagorskoj ulici  iz kojeg su otuđili razni alat. Ukupna šteta pričinjena u tim krađama je 83.440 kuna. Trojica muškaraca su kazneno prijavljena, a za 26-godišnjakom koji je za sada nedostupan policiji, se traga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije