Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON NASRTAJA BOKSAČA

Protiv Višića policija podnijela kaznenu prijavu za nanošenje teške tjelesne ozljede

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
24.07.2019.
u 15:33

Riječ je o Toniju Višiću, bivšem boksačkom prvaku koji je pred noćnim klubom brutalno istukao mladu Splićanku nanijevši joj prijelome čeljusti i teške ozljede oka.

Splitska policija priopćila je kako je dovršila kriminalističko istraživanje nad 29- godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je 19. srpnja ispred ugostiteljskog objekta u centru Splita, tjelesno napao i teško ozlijedio 20-godišnjakinju, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.

Protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede, te je doveden pritvorskom nadzorniku.

Riječ je o Toniju Višiću, bivšem boksačkom prvaku koji je pred noćnim klubom brutalno istukao mladu Splićanku nanijevši joj prijelome čeljusti i teške ozljede oka.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom, osumnjičenim da je 22. srpnja na Bačvicama u Splitu otuđio novčanik u vlasništvu jednog od dvojice francuskih državljana, a kada su obojica krenula za njim kako bi ga spriječili u krađi, napao ih je i tom prilikom ozlijedio 31-godišnjaka, koji je nakon pružene liječničke pomoći zadržan u bolnici, s ozljedama opasnim po život.

Protiv 22-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu, zbog sumnje da je počinio kaznena djela razbojničke krađe i teškog ubojstva u pokušaju. Doveden je pritvorskom nadzorniku

Komentara 3

OK
okvals54
16:50 24.07.2019.

Šta je ovo Split opasniji o Chicaga u vrijeme prohibicije.

US
U sridu
19:05 24.07.2019.

Opet Split? grad nasilja?

AV
avim
08:17 25.07.2019.

Zašto mu niste odredili pritvor od 1 mjesec

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije