Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVILA ZANATA

Prostitutku koju dovede sam gost recepcionar izbacuje iz hotela

23.11.2008.
u 10:19

Kada se zaposli, svaki recepcionar prihvaća pravila koja u hotelu caruju desetljećima. Od kolega dobiva brojeve telefona “njihovih” makroa. S njima surađuje, no može i sam dovesti nekog makroa. U tome slučaju nove cure moraju biti bolje od onih koje su do tada nudili gostima.

Na recepciji se o tome ne govori jer prostitucije u hotelu ne smije biti. Ono što recepcionari ne trpe i protiv čega se bore jest kada gost mimo njih naruči djevojku za zabavu. Kad otkriju takvo što, prostitutku s gađenjem izbace iz hotela. – To nije samo zato što im je izmaknulo 50 eura. Vjerovali li ne, sve konce u hotelu mi držimo u rukama i ne smijemo dopustiti da se išta dogodi u hotelu. I uvijek pazimo da prostitutka koja je ušla u hotel u razumnom vremenu i izađe iz njega.

To je radi njezine sigurnosti i da bi naši poslovi ostali sigurni – kaže nekadašnja recepcionarka i zaključuje: – Kako nudimo svoje taksiste, tako nudimo i svoje prostitutke. I za njih odgovaramo. To je još jedno nepisano pravilo zanata, koje poštuju svi bez potpitanja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije