Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je to u kutu?

Obitelj izbezumljena zbog ove jezive fotografije s proslave rođendana

duh na fotografiji
Foto: Sally Watts
1/2
08.06.2017.
u 12:00

U odrazu ogledala iza majke koja nosi tortu slavljenici, vidi se lice dječaka koji nije bio pozvan na proslavu

Obiteljske fotografije svi obožavaju, no fotografija s proslave rođendana malene Grace nije baš omiljena njezinoj obitelji.

Majka Sally Watts (43) iz Brynhyfryd u Sjevernom Walesu podijelila je poprilično zastrašujuću fotografiju s proslave rođendana njezine kćeri Grace, a na kojoj se osim slavljenice i drugo dvoje djece u odrazu na ogledalu vidi još jedno dijete koje nije bilo na rođendanu.

U odrazu ogledala iza majke koja nosi tortu slavljenici, vidi se lice dječaka koji nije bio pozvan na proslavu. Sally je ispričala kako je fotografija izbezumila cijelu obitelj te da su nekoliko puta provjeravali nedostaje li tko s proslave na fotografiji, no jedino što su ustanovili je da ih ima viška.

– Bilo je samo petero djece na proslavi, a troje ih je bilo u sobi. Kćer Charlotte je fotografirala, a sin Eddie je otišao na kampiranje. Jednostavno ne postoji objašnjenje. Pokušavali smo shvatiti što se dogodilo i objasniti, a da pritom ne uplašimo djecu – rekla je Sally.

Tek kasnije je obitelj saznala da se prije nego su se oni doselili u kuću, šestogodišnji dječak po imenu Anthony igrao ispred kuće, poskliznuo, pao i na mjestu preminuo te vjeruju kako on povremeno posjećuje njihovu kuću te da se zbog toga našao i na fotografiji s proslave rođendana.

Iako mnogi ne vjeruju u tu priču, njih nije briga jer oni drugačije objašnjenje nemaju. 

Foto: Sally Watts

Komentara 7

ME
Menjik
12:34 08.06.2017.

lako danas doci u novine. malo fotošopiraš sliku, stavis je online, i eto, vec si upecao intelektualce s vecernjeg.

VE
velikazmija
13:39 02.08.2017.

DALI JE MOGUĆE DA SU TO DIJECA PARTIZASNSKIH ŽRTAVA I HEROJI KOJI SU IM OČERVE UBILI DOŠLI DA VIDE KAKO DICA NAPRIDUJU NIJE SE DOBRO S TIM IGRATI A TO JE MASLO DUŠMANA U REŽIJI FRLJIĆA PONAVLJAM SE ALI TAALI TA PODVA,LA VIJERNICIMA OD OPTANTA FRLJIĆA JE ZA NEVIJEROVATI-

VE
velikazmija
13:42 02.08.2017.

PRISKOČIO SAM UŽINU- DOBAR TEK SVIMA-KOJI IIDU-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije