Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potonuće broda

Pronađen još jedan mrtav pomorac, tijelo su prebacili na francusku fregatu

Tegljač Bourbon Rhode koji je potonuo u nevremenu
Foto: Bourbon Offshore
1/2
02.10.2019.
u 16:28

Tijelo četvrtog stradalog je pronađeno jučer i prebačeno na francusku fregatu  Ventôse

Pronađen je još jedan mrtav pomorac s broda Bourbon Rhode, objavila je kompanija.

Tijelo četvrtog stradalog je pronađeno jučer i prebačeno na francusku fregatu Ventôse. Identitet još nije poznat.

Od 14 članova posade trojica su spašena, četvorica su proglašena mrtvima. Za ostalima, među kojima je i kapetan Dino Miškić, potraga još uvijek traje.

Trojica preživjelih pomoraca svjedočila su apokaliptičnim uvjetima koji su vladali na Atlantiku nakon kojih je brod potonuo, piše francuski dnevni list 20minutes.

– Mornari su nam svjedočili o uistinu apokaliptičnim uvjetima. Uspjeli su ući u splavi za spašavanje, ali nisu nam mogli potvrditi da su svi njihovi kolege s broda uspjeli učiniti isto... Bojimo se da su šanse za preživljavanje, čak i za nekoga tko je opremljen posebnim  odijelom i pojasom za spašavanje, izuzetno male, ali postoje – rekao je Franck Robine, prefekt otoka Martiniquea.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije