Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bilo je izazova

Primorsko-goranski HNS: Zadovoljni rezultatima u 2014. godini

Nada Turina Đurić
Patrik Macek/PIXSELL
22.12.2014.
u 15:55

Tijekom godine osnovano je 80 ogranaka, tri nove podružnice – Klana, Baška i Dobrinj te učlanjeno oko 300 novih članova. To su razlozi za zadovoljstvo, izjavio je Marko Boras Mandić

- Godina 2014.-ta bila je izazovna, ali možemo reći da smo zadovoljni sa onime što smo učinili kao HNS. Nastojali smo se maksimalno približiti običnom čovjeku, u ne malo situacija stajali smo iza ''malog'' čovjeka jer je politika Hrvatske narodne stranke da zaista bude narodna. Tijekom godine osnovano je 80 ogranaka, tri nove podružnice – Klana, Baška i Dobrinj te učlanjeno oko 300 novih članova. To su razlozi za zadovoljstvo.'' – izjavio je Marko Boras Mandić primorsko-goranskog HNS-a na današnjoj zaključnoj konferenciji za novinare.

- 'Izbori na koje smo izlazili kao HNS prikazali su jako lijepe rezultate u niz  gradova i općina, u Rijeci 15 posto, Omišlju 17 posto, Vinodolskoj općini  30 posto, a na izborima za EU parlament preko 1500 preferencijalnih glasova za Jozu Radoša. To su one brojke koje su jedini bitne'' – nastavio je Mandić dodavši kako  je primorsko-goranski HNS tijekom cijele godine provodio politiku dijaloga i suradnje. Provedeno je nekoliko peticija sa ciljem očuvanja statusa brdsko-planinskog područja, na otocima je vrlo snažno podržana uspostava hidroavionskih veza, podsjetio je Mandić.

Predsjednica IPGLS regionalnog saveza i saborska zastupnica Nada Turina Đurić naglasila je kako se HNS može pohvaliti činjenicom da organizacija kvalitetno raste čemu svjedoče i ostvareni rezultati.

- Za grad Rijeku bitno je istaknuti projekt Sportskog kampa i novog stadiona Kantrida koji će Županiju pozicionirati na jednu novu razinu. Na nacionalnoj razini sljedeće godine naši mali i srednji poduzetnici će plaćati PDV tek kada naplate račune što će poduzetnicima dati mogućnost da investiraju i kvalitetnije postave na tržištu i stvaraju uvjete za nova zaposlenja - kazala je Turina Đurić.

>>HNS će i u budućem razdoblju braniti pravo na zdrav razum

>>Turina Đurić o novim projektima za Primorsko-goransku županiju
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije