Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijavila policiji

Prihvatila zahtjev za prijateljstvo, a onda je za nju počeo horor

Aplikacije poruke na mobitelu i lažni sms
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
04.04.2022.
u 11:02

U strahu je u nekoliko navrata prema uputama te osobe uplatila ukupno oko 18.000 kuna

Žena stara 50 godina prijavila je policiji u Ivancu da je iznuđuje nepoznata osoba. Ispričala je da je 19. ožujka na jednoj društvenoj mreži prihvatila zahtjev za prijateljstvo od nepoznate osobe koja je nakon razmjene nekoliko općenitih poruka od nje počela iznuđivati novac uz prijetnju da će ubiti nju i članove obitelji ukoliko ne uplati novac.

U strahu je u nekoliko navrata prema uputama te osobe uplatila ukupno oko 18.000 kuna, kažu u Policijskoj upravi varaždinskoj koja traga za počiniteljem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije