Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRGOMET U OBZORU:

'Pogrešna je teza da će se bojkotom predsjednice ići na rušenje Plenkovića'

Stier i Plenković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
04.10.2019.
u 09:42

Prgomet je uvjeren u pobjedu Kolinde Grabar-Kitarović na predsjedničkim izborima i poručuje da je pogrešna teza kako će se tzv. bojkotom Kolinde Grabar-Kitarović ići na rušenje Plenkovića

Sutra u Obzoru objavljujemo veliki intervju s Dragom Prgometom, predsjednikom zagrebačke Skupštine i vjerojatnim kandidatom za predsjednika zagrebačkog HDZ-a na unutarstranačkim izborima. Prgomet je govorio o GUP-u, izborima u HDZ-u, predsjedničkim izborima, situaciji u Hvidri, Miloradu Pupovcu...

O zagrebačkom GUP-u Prgomet je rekao da ga na dnevni red Skupštine ne kani staviti sve dok GUP ne dobije sve suglasnosti, posebice Ministarstva graditeljstva. Iako je poručio da će o stranačkim izborima govoriti kada ti izbori dođu, rekao je da članovi zagrebačkog HDZ-a sigurno očekuju da on na tim izborima aktivno sudjeluje jer je predsjednik Skupštine. Prgomet je uvjeren u pobjedu Kolinde Grabar-Kitarović na predsjedničkim izborima i poručuje da je pogrešna teza kako će se tzv.bojkotom Kolinde Grabar-Kitarović ići na rušenje Plenkovića.

– HDZ je uvijek bio širok, zato ga je Tuđman i nazvao zajednicom. Jer je smatrao da u njemu mora biti mjesta za sve one koji mogu pridonijeti ostvarenju nacionalnih interesa, makar se u svemu i ne slagali. Zato držim da je i Plenković HDZ i da je i Stier HDZ – rekao je Prgomet.

Video: Davor Ivo Stier u Večernjakovu studiju

Komentara 26

BO
Bojance
10:30 04.10.2019.

sto se ne pise o "zajednistvo" unutar SDP-a gdje predsjednik stranke i predsjednicki kandidat niti ne razgovaraju, a stranku je napustilo ili suspendirano pola "Zoranove" ekipe radi Bere otkako je ovaj na celu SDP-a

JA
jackiechan3
10:27 04.10.2019.

Namjerno se pumpa tema unutarstranackih izbora da se nasteti Kolindi i skrene paznja s te kampanje. Iako oni koji to rade nisu nista naucili iz povijesti da su HDZ-ovci najjaci i najslozniji kad se krene na njih s pokusajem podjela!

MO
Morany
10:31 04.10.2019.

Najbolji demantij te teze/spina o bojkotu KGK biti ce predsjednicki izbori i pobjeda Kolinde!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije