Naslovnica Vijesti Hrvatska

Stier poručio Plenkoviću: Svaki član HDZ-a je važan. Nema tog člana koji je irelevantan

Premijer Andrej Plenković komentirao je izjavu Mire Kovača rekavši da je njegov stav "za politiku HDZ-a i Vlade kompletno irelevantan".
13. rujna 2019. u 22:13 67 komentara 6275 prikaza
Stier i Plenković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

Premijer Andrej Plenković danas je komentirao izjavu Mire Kovača da HDZ treba raskinuti koaliciju s Miloradom Pupovcem, rekavši kako je njegovo mišljenje "za politiku HDZ-a i Vlade kompletno irelevantno". Na spornu se situaciju danas osvrnuo i bivši ministar vanjskih poslova, Davor Ivo Stier.

Premijer Andrej Plenković obišao gradilište spojne ceste Zabok - Krapina Plenković o ultimatumu HVIDRA-e 'To nije bio napad na mene. HDZ će odlučivati o partnerima u parlamentarnoj većini'

"Svaki član HDZ je važan. Nema tog člana koji je irelevantan, a još manje saborski zastupnik i predsjednik Vanjskopolitičkog odbora. HDZ nije vlasništvo jedne osobe. Sve članice i članovi imaju pravo odlučiti o budućnosti HDZ-a", napisao je u svojoj objavi Davor Ivo Stier.

Algebra
PRIJAVE TRAJU
Kako do 10.000 eura? Dovoljna vam je odlična ideja za startup
 • Avatar mamazel
  mamazel:

  Molim susjede da se okane naših portala i poganih komentara, ako misle opet dolazit konobarit, čistiti i bauštelat u RH. Hvala

 • bakulušić:

  Domoljubi su postali "irelevantni" a branitelji i udovice branitelja "marginalne skupine". Bilo bi dobro da se i "irelevantni" i "marginalne skupine" distanciraju od HDZ-a, HDZ bi postao irelevantan i marginalna skupina. Tada bi se i karte drugčije dijelile.

 • Avatar mamazel
  mamazel:

  Gdje su sad: Opačić, Varga, Mrsić, Saucha sada? Zna li tko?