Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTJERANI I MAKEDONCI

Pretukao i teško ozlijedio kolegu iz BiH, ilegalno radili u Vodicama

Prazne ulice u Vodicama
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
07.02.2023.
u 10:12

Naknadno je utvrđeno da se radi o stranim radnicima, njih ukupno pet iz Bosne i Hercegovine i Sjeverne Makedonije, koji su obavljali radove za tvrtku iz Vodica bez dozvole za boravak i rad

U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjim bosanskim državljaninom osumnjičenim za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

- Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni 5. veljače u Vodicama, nakon zajedničke konzumacije alkoholnih pića prvo verbalno, a zatim i tjelesno napao 32-godišnjeg bosanskog državljanina i pritom ga teže ozlijedio. Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Naknadno je utvrđeno da se radi o stranim radnicima, njih ukupno pet iz Bosne i Hercegovine i Sjeverne Makedonije, koji su obavljali radove za tvrtku iz Vodica bez dozvole za boravak i rad. Svima je uručen otkaz boravka u Republici Hrvatskoj, a protiv tvrtke i zakonskog zastupnika će biti podnesen Optužni prijedlog kao i dopis prema Državnom inspektoratu.

VIDEO Više od 4800 poginulih u Turskoj i Siriji, jutros novi potres

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije