Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanje i dalje ozbiljno

Pretučeni Ivan progovorio? Liječnici: Oporavak je još uvijek neizvjestan

Ivan Mikuljan
Foto: Facebook
27.09.2018.
u 20:41

Iz bolnice su reagirali nakon izjava nekih od članova obitelji koji su medijima prenijeli kako je Mikuljan na bolničkoj postelji progovorio

Iz Opće županijske bolnice Vinkovci oglasili su se priopćenjem za javnost u svezi zdravstvenog stanja Ivana Mikuljana (21), mladića iz Andrijaševaca koji je prije oko mjesec dana brutalno pretučen u Vinkovcima. Mikuljan je tada zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život radi kojih je prvo odvezen na liječenje u KBC Osijek, a zatim prije nešto više od tjedan dana prebačen u vinkovačku bolnicu.

- Nakon što je pacijent iz KBC a Osijek zaprimljen na Odjel za intenzivno liječenje vinkovačke bolnice liječnici su ga kontinuiranom terapijom uspjeli odvojiti od respiratora, a njegovo opće stanje trenutno je dobro. Pacijent je na trenutke kontaktibilan, te reagira na pitanja i podražaje. Iako pokušava odgovarati na pitanja govorna komunikacija je otežana zbog traheotomije. Ipak, upozoravaju liječnici stanje pacijenta je još uvijek jako ozbiljno, a multidisciplinarno liječenje se nastavlja. Prognoze o potpunom oporavku još uvijek su neizvjesne - navodi glasnogovornica vinkovačke bolnice Sonja Marinković.

Iz bolnice su reagirali nakon izjava nekih od članova obitelji koji su medijima prenijeli kako je Mikuljan na bolničkoj postelji progovorio. Njegov bratić Mirko Klišanić kazao je kako je bio kod Ivana i da je on počeo govoriti.

- Nije to neki razgovijetan govor ali se da razumjeti. Pao i je i poneki osmjeh. Nisam ga želio puno ispitivati, uglavnom sam ga pitao za neke veselije teme, poput kada će mi pokazati svoj automobil i slično. Uglavnom me prepoznao, oči mu još nisu širom otvorene i eto dragi Bog je uslišio naše želje i zahvalni smo liječnicima KBC Osijek i ovdje u Vinkovcima što su poduzeli sve da spase našeg Ivana - rekla je Klišanić.

Ključne riječi

Komentara 2

KO
konoplja
07:47 28.09.2018.

Dečko samo se ti oporavi i nadamo se da te Culej junior opet neće sa 15 keretena hrabro prebiti. Nadalje tuži Culeja za pokušaj ubojstva i neka malo osjeti što su to krvave gaće! Nadalje onaj panj od Steve Culeja se prijetio tužbama, kao vidio snimku gdje njegov sin policajac mirno gleda kako 15 krkana skače po glavi, ako si policajac i kada si u civilu ti si dužan reagirati, ali to je dijete HDZ-ovca pa što onda očekivati! Kupi si tekući sapun Culeju!

DH
dalibor.hren
18:04 29.09.2018.

Ivan progovorio, Culej zašutio!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije