Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZIVAJU GRAĐANE

Prepoznajete li muškarca s fotografije? Traži ga zagrebačka policija

Foto: PU zagrebačka
1/4
15.07.2022.
u 13:29

''Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste njima najbližu policijsku postaju ili neka nam se jave na broj 192'', javljaju iz policije

Zagrebačka policija objavila je kako je u potrazi za muškarcem za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o razbojništvu u zlatarni. 

Naime, u Preradovićevoj ulici u Zagrebu 24. ožujka 2022. godine, između 8.40 i 9 sati, nepoznati je počinitelj uporabom spreja s nadražujućom tvari, oštrog predmeta i tjelesne snage počinio razbojništvo u zlatarnici.
 
''Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste njima najbližu policijsku postaju ili da nam se jave na broj 192'', javljaju iz policije.
 
Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.

>> VIDEO Natrpao kolica sladoledom, mislio da je na akciji za 1,70 kuna, a cijena je bila u eurima


 

Komentara 3

Avatar javorko
javorko
15:05 15.07.2022.

Poruka zg policiji, jucer izmedu 22 i 23 sata u moju nekretinu ulazila je buka s javne povsine (deranje i galama) i ometala me u mome ustavnome pravu na neometani mir u mojem vlasnistvu,.nisam htio zvati intervenciju jer znam dada ne bi dosli ili bi dosli nakon 5 sati kada vise ne bi bilo nikoga..tj ne napravili svoje zakon odredene poslove,e tako vi nemojte dosadivati po medijima s slikama da li ga netko zna ..briga me tko je na slici isito kako je vas briga jer mene smeta pijana budala s ceste koju cujem u svome stanu..

OT
otrovnijezik
15:38 15.07.2022.

Pitati u hadezeju.

LJ
ljeto90
13:50 15.07.2022.

Taj je već u Bosni???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije