Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li moguće

Prepoznajete li je? Gabrijela Žalac glumila u spotu za najveći Škorin hit

Gabrijela Žalac u spotu Miroslava Škore
Foto: Screenshot Youtube
1/3
22.06.2019.
u 21:00

- Gabrijela se jedina nije bojala konja - rekla je njezina prijateljica Marija Pavković, koja je također istaknula da je Žalac od malih nogu bila izrazito svestrana i nadarena

Miroslav Škoro sutra bi, kako je sam najavio, trebao objaviti svoju kandidaturu za predsjednika Republike Hrvatske. Škori ovo neće biti prvi izlet u politiku, no ipak je najpoznatiji po glazbi.

Možda i najpoznatiji njegov hit je tamburaška pjesma Ne dirajte mi ravnicu, jedan od najvećih domoljubnih hitova u povijesti hrvatske glazbe.

Zanimljivo je da je u spotu za tu pjesmu glumila i Gabrijela Žalac, danas ministrica u HDZ-ovoj vladi. Tada mlađahna Žalac pojavljuje se u spotu na konju uz jednog mladića. Lako je moguće da ste više puta vidjeli taj spot, a da niste imali pojma da u njemu glumi današnja ministrica...

Kako pišu 24 sata, Žalac je ulogu dobila zahvaljujući tome što se nije bojala jahati. Gabrijela Žalac je imala baku na selu, kod koje joj je već od djetinjstva nestao strah od konja.

- Gabrijela se jedina nije bojala konja - rekla je njezina prijateljica Marija Pavković, koja je također istaknula da je Žalac od malih nogu bila izrazito svestrana i nadarena. 

Komentara 28

Avatar urbanjungle
urbanjungle
21:13 22.06.2019.

I onda ga je pojela.

Avatar l.salander
l.salander
21:26 22.06.2019.

Nedajbože da danas sjedne na konja

PR
prajdali100
21:20 22.06.2019.

Gabrijela dobro jaše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije