Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fondovi

Preporuka I. Maletić: Najveći je potencijal u lječilišnom turizmu

Ivana Maletić,Tomislav Ćorić
HDZ
24.01.2015.
u 17:00

Izdali smo zapovijed za mobilizaciju svih naših odjela i agencija kako bismo što više iskoristili europske fondove koji su nam dostupni – kazao je sisačko-moslavački župan Ivo Žinić nakon jučerašnjeg sastanka sa zastupnicom u Europskom parlamentu Ivanom Maletić

Izdali smo zapovijed za mobilizaciju svih naših odjela i agencija kako bismo što više iskoristili europske fondove koji su nam dostupni – kazao je sisačko-moslavački župan Ivo Žinić nakon jučerašnjeg sastanka sa zastupnicom u Europskom parlamentu Ivanom Maletić.

Dodao je da Županija ima 18 projekata spremnih za financiranje iz fondova EU, a razrađeno je i još 35 projektnih ideja iz sektora turizma, gospodarstva i poljoprivrede te najavio rekonstruiranje Razvojne agencije SIMORA, koja bi trebala postati središnje mjesto izrade projektne dokumentacije.

– Drago mi je da Županija ima spremne projekte jer novac čeka – rekla je Ivana Maletić, koja je kao najveći potencijal istaknula lječilišni turizam.

>>'Ostvaruju se najcrnje prognoze, no naša Vlada ne reagira i ne razumije što se događa'

>>Ivana Maletić na chatu Barometra: HDZ ne treba podržati Vladine mjere za švicarce

Komentara 9

NV
novo vriijeme
19:48 24.01.2015.

Lječilišni turizam sa neznalicama, nestručnjacima i foteljašima po agencijama i zavodima, kako da ne. Pogledajte kako izgleda zdravstvo, neuredno, bez sustava kvalitete, godinama slušamo i gledamo budalaštine kao što su falše kategorizacije, falše najave akreditacije, bez standarda rada, puno namještenih rezultata i izmišljenih uspjeha , rastrošno i podmitljivo. Zar se misli da se zdravstvei turizam može graditi izvan kvalitetnog sustava zdravstva, može ali će brzo propasti doći će stranci i sve ćemo prodati za male novce sa mogućom provizijom nekon glavonji Nitko ovdje ne želi stručnjake jer smetaju budalama, nameću se razni likovi koji godinama šetaju i slikaju se i nikada ništa od njih ali stranke ih vole svakom ugađaju i laskaju pa koga briga za rezultat, državu i narod.

Avatar Zagor 74
Zagor 74
19:06 24.01.2015.

Hm...izdali zapovijed....spremni projekti....novac čeka....ja bi rado čuo malo drugačije, npr ovako: Lječilištu Topusko u svibnju počinje izgradnja novog krila za 3m € iz fonda regionalnog razvoja eu....i onda pohvala agencijama.... Dok to ne možete izjaviti, pliz idite raditi...i neovisno o kojoj se vlasti radi.....fale rezultati!

NV
novo vriijeme
19:54 24.01.2015.

Dok se čeka na toplice po 6-12 mjeseci Ivana Maletić ne mogu se državne toplice pretvarati u turistička lječilišta niti za bilo koje novce. Koji dio tih fondova je za hrvatske građane? Nijedan . EU novci kao i EU članarinaina mora biti u službi hrvatskih građana , toplice moraju biti tog ranga da sa njima sklopi ugovor HZZO, inače neka članarinu za EU skupe i plate vlasnici institucija koje su izgrađene EU novcem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije