Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apsurdno

Zaprijetili gostima u pozivnicama za vjenčanje: Ako kupite loš dar, jest ćete piletinu, a ne jastoga

Shutterstock
22.09.2020.
u 11:00

Oni koji ne jedu meso imaju sreće, oni su automatski u platinum skupini i mogu jesti što god žele.

Nepoznati par organizirao je vjenčanje, a umjesto da svima požele dobrodošlicu u pozivnicama i najave odličnu zabavu, oni su postavili neke uvjete. Fotografija njihovih pozivnica završila je na forumu Reddita pod temom ''Sramotna vjenčanja'' i vrlo brzo prikupila osuđujuće komentare.

Naime, uzvanici su im morali unaprijed poslati vrijednost poklona koji će im darovati kako bi ih oni mogli ''rangirati''. Oni čiji poklon vrijedi do 1600 kuna (250 dolara) neće se dobro provesti – jest će piletinu ili sabljarku. Oni koji prijeđu taj iznos i dođu maksimalno do 3200 kuna (500 dolara) proći će nešto bolje – moći će uživati u lososu ili odresku, prenosi Fox News.

Foto: Reddit

Vjenčanje u suzama: Mladenka koja umire od raka izrekla sudbonosno da

1/1

Gosti koji svojim prijateljima daruju nešto dvostruko skuplje (oko 6400 kuna) imat će privilegij birati što žele jesti, a u ponudi su im svi već navedeni obroci i nešto ipak malo finije – biftek ili jastog.

Najskuplja razina, odnosno ''platinum'' kako su to nazvali mladenci, rezervirana je za one čiji dar dosegne vrijednost od 16.000 kuna (2500 dolara) ili čak i više. Oni će sami birati što će jesti, a ako odaberu jastoga, dobit će i čašu za šampanjac koju će moći odnijeti kući kao uspomenu. Ovom paru posebno su dragi vegetarijanci jer oni su automatski u platinum skupini – neovisno o vrijednosti dara.

Mnogi su u komentarima pokazali da su zgroženi i zbunjeni. "Strašno, odgovorio bih im da poklon vrijedi 0 kuna i uzeo McDonald's", napisao je jedan korisnik.

Djevojke jednom rečenicom testiraju partnere, pogledajte njihove reakcije:

Komentara 1

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
11:33 22.09.2020.

Lagano bi pozivnicu bacio u kontejner za papir ili bi obriso rit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije